Suddiga ögon..

Helgen har varit hur bra som helst! trots en del mindra bra saker.

Fredagen slutade bättre än bäst, spenderade kvällen i soffan med en härlig film och min älskling ♥ Mer fredagsmys än så går det nog inte få.

Vaknar upp pigg på lördag morgon  tillskillnad från A som blev uppväkt av mig, bestämde mig för att jag verkligen ville åka och hälsa på älskade Bettan ♥ Och det gjorde vi! Åh vad jag har saknat henne, det är helt galet att jag inte gjort det förrän nu. Det var iaf underbart!

Sen fortsatte dagen med andra bra saker och avslutades med den bästa!

Söndagen blev en systerdag med Sofie, vi åkte till stallet i sikeå och njöt av hästlivet! Satt även upp på sofies "sköt"häst åh shit va det var länge sen sist, suget och längtan efter hästarna blev bara större. Sen spenderades resten av dagen och kvällen i bygdeå fast den slutade i flarken med A.

Dock sitter jag här med suddig syn och skriver, har ett uppsvällt öga som gör skitont.. hoppas det går över fort! Inte det minsta kul eller snyggt för den delen.

Snart kommer nog.. aa det får ni räkna ut själv, vilket inte är så svårt.

Ha en bra söndagkväll!




Helg

Äntligen! Efter att ha kämpat igenom 12 arbetsdagar på raken har jag äntligen helg :D känns bara bra!

Kvällen har bestått av jobb, får se om den avslutas i bygdeå tsm. med Andreas :)

Ha en bra kväll!




Tisdag

Då var man hemma från jobbet nu blir det att byta om packa lite saker å fixa till sig en aning, hoppas magontet går över för nu åker jag snart till stan för lite häng med brudarna.

För att sen spenderar natten i bygdeå tsm med Andreas ♥

Ha en fortsatt bra tisdag!


Trötter..

Usch känner mig typ överkörd av ett tåg, är så galet trött! skulle göra allt för att få lite energi lr det skulle nog va svårt just nu men..

Har varit helt död hela dagen idag på dagis, tur att det har varit en lung och skön dag :) lyckades t.o.m med en bra sak idag ;) alltid lika skoj att se en liten göra framsteg! Efter jobbet svängde jag förbi syster å familjen, känns som det var evigheter sen jag träffa dem så det var riktigt kul.

Nu behöver jag lite hjälp, på torsdag är det förskolansdag och alla ska klä ut sig! så ge mig gärna lite tips på vad jag skulle kunna klä ut mig till?? :)

Nu tror jag att jag ska gå å lägga mig, känns som jag behöver det!

Godnatt Kram





Helgen

Söndag eftermiddag och helgen är snart gjord :)

Det har inte blivit så mycket i helgen genom att det blev jobb fre.kväll lör.kväll och sön.dag på ok. Det har gått rätt bra med tanke på att det var ett tag sen jag jobba, men var rätt slut efter gårkvällens arbetspass. Det var galet mycket folk så han typ inget annat än att stå i kassan :/ inte direkt kul när det blir så, då önska man att man var två som jobba.

Åkte en snabbis ner till ånäset till Henke med Andreas, hade gärna stannat längre lr varit mer "med" men kvällarna blir så konstiga när man jobbar.. Sen blev det mys och se finalen i Eurovision :) gick ju riktigt bra för "dagis" favoriten ;)


Skönt med en lugn förmiddag på jobbet, ikväll kommer Andreas hit då blir det att se hockey vm finalen och mys, hejja på sverige :)
Längtar ♥

Nu hoppas jag att det snart blir lite käk för min mage kurrar! :D

Ha en fortsatt trevlig söndag!





Godmorgon

Hahaha å så drygt, när jag väl skrivit ihop ett inlägg så klantar jag mig så att allt försvinner..typiskt!

Godmorgon lr snarare godmiddag, riktigt härligt väder idag och jag väljer att sova bort hela förmiddagen, nu i efterhand inte så värt men det är ju ändå så skönt!

Blir att åka och jobba snart på ok, em. mindre skoj men det funkar :). Nu är det 5 helger sen sist jag jobba helg, man har blivit lite bortskämd. Det är ju som bäst när man är ledig på helgerna å inte nån veckodag.

Ne ska försöka hinna lite annat än att sitta vid datorn innan jobbet :)
Blir nog städa lite sen är det nog dags att göra sig klar..= inte lite städning :P

Sen får man se vad denna kväll har att erbjuda förhoppningsvis lite mer än igår, fast det blev puffen och en mysig film med mig själv vilket inte var helt fel det heller.

Ha en bra dag!





Hejsan

Tur att lösenordet är sparat för annars hade jag nog inte tagit mig in på min blogg..
Det är ett tag sen sist nu och den där uppdateringen som jag laddade inför blev aldrig riktigt av.

Får se nu om jag får upp ett il och börjar skriva här igen :)
Har iaf fixat till designen som snabbast, inte riktigt hundra men den får duga för mig som aldrig riktigt bloggar :P

Nu hinner jag dock inte skriva mer här, måste börja göra mig klar för jobb!

Ha en fortsatt trevlig fredag eftermiddag!


RSS 2.0