Äntligen hemma..

Dagen blev ju inte riktigt alls som jag hade tänkt mig.. åker på jobbet och börjar med att hos första vårdtagaren flyga utför en brotrapp i sten, rätt ner i backen över en blommkruka. Gjorde rätt så jäkla ont, bita ihop köra ner till lillkricken hjälpa nästa vårdtagare, som tur var hade jag lite hjälp av filip. Sen var de bara att ringa å försöka få ut mina andra vårdtagare bland de övriga arbetskompisarna. Lindade sedan foten och fortsatt jobba.. vid 3tiden så åkte jag till Vårdcentralen i robban för att dokumentera om de skulle bli något framöver. Men blev skickad till umeå på röntgen. Där spenderade jag 4h40min, en evig väntan.. trots att de gick rätt fort i början. Röntgade foten och fick konstaterat att jag har en spricka framme vid tårna. Så nu blir det att ta de lugnt och hoppa på kryckor, får se om de ringer imorn ev. att de blir gips hoppas dock inte på de..

Ja så kul har min dag varit =) så nu är jag trött som ett troll och lär väl ska he mig isäng snart =)

Måste bara säga att jag hade så jäkla roligt i helgen :D!!!
Hehe även där hände grejer som jag inte hade kunnat gissa att de skulle ;P

Ne hare gött // Liza

Snart slut..

Nu blir det nog sängen efter att ha varit ute å ridit med jenny och sen städat städat och åter städat :P, tyvär återstår en del städning men det får tas imorn lr nån annan dag :) att städa till halv 2 på natten är tillräckligt tröttsamt.

Snart är min "mini" semester slut :( känns surt.. men har haft 2 supersköna veckor :) som jag hunnit göra sånt jag kännt för. Nu ser jag fram emot helgen :D hoppas på ett bra avslut av ledigheten. Erika kommer ju hem :D jippi som jag har längtat! Sen är det öltältet då blire paaarty ;)

Imorn blire en ridtur på morgon och sen drar nog jag och julia på stranden å chillar om vädret tillåter :) På kvällen blir det käk på lufta och mini golf med Julia och Sara det ska bli skoj :D

Nu ska jag he mig isäng Godnatt!


Gratis fylla..

Ensam hemma :) rätt skönt men ändå lite smått läskigt.. modig som jag är :)
Har varit ute å grejat lite nu ikväll, fixat nå saker inför bettan å anna kommer. Har även varit duktig å rensat trädgårdslandet bland alla dessa jäkla mygg.. blev bra.

Funderar på om jag ska göra ett städryck nu innan jag hoppar in i duschen men först blir det nog ut en sväng å fixa de sista som jag inte han pga. att batteriet till skruvdragaren tog slut. Gissar dock på att jag inte kommer orka göra allt innan det är dax att sova.

Ska till tandläkarn i umeå imorn, inte alls taggad. ;/ Kommer säkert gå snabbt vilket gör att det känns mer ovärt att åka in.
Får se hur det går att köra, har en massa knutar å är spännd i nacke å rygg, å de gör så att jag är yr mest hela tiden :S. Typ snusfull lr som att jag skulle ha druckit :P




RSS 2.0