Vintertid :)

Nu är det vintertid :) klockan ställdes tillbaka 1h i helgen vilket är riktigt skönt :) 1h till godo ;)

Sammanfattar helgen lite kort i punktform :)

Fredag
~ Mockade
~ Var i lindas nya hus
~ Gungade med wilgot på skolans lekplats
~ Kvällen såg jag idol med annelie, åkte till robban en snabbis, såg idolröstningen på ug :P.
~ Efter svängen till robban blev det rysare (haunting in connecticut) lr bara en snutt, palla inte mer ^^
~ Sen hem och lägga sig i sängen å sova

Lördag
~ Åkte till umeå med en av världens bästa systrar, sofie :)<3
~ Brände pengar :/ som vanligt :P
~ Åt kinamat, friterad kyckling ris å sötsur så :) supergott!
~ Blev bortskämd av min syster :)
~ Väl hemma fick jag ett städil å började städa
~ Åt sen middag med mamma å pappa
~ Annelie kom förbi
~ Jag bäddade rent i sängen :) Toppen!
~ Vi åkte till kim i robban såg film med han och krille, riktigt bra, het kille!
~ Hem å sova

Söndag
~ Sovde bort halva dagen :P skönt!
~ Såg idol reprisen, tycker fortfarande att det var synd att nicklas åkte ut :(
~ Slappa :)
~ Åkte till ånäset en snabbis köpte mjölk och tankade passen.
~ På kvällen satt jag barnvakt åt go wilgot :) gick ba fint.
~ Fick sällskap av patrik :)
~ Åkte hem såg lite tv med mamma
~ La mig och sov

Och nu sitter jag här :) hehe
Så har min helg sett ut i stora hela.
 
Nu helgen som kommer är det Halloween
Skulle vara kul om det hände något :) Lördagen är det iaf Höstfest, blir att åka dit sen får man väl se vad som händer om man åker vidare någon stanns :) Beror på vad alla andra tänkt göra?


Corona nu på onsdag?

Lite bilder :)


Inköpen som blev i lördags :)


Har en viss tendens att hamstra hårprodukter fast jag typ aldrig aldrig använder dem :P


Fick denna söta lilla sak av Linda Robert å Wilgot som tack för att jag sitter barnvakt :) hihi tack så mkt

Nu ska jag nog hoppa in i duschen å kanske göra nå värt av denna dag :)
Hare gött // Liza


¤#_AÄÅ##?"#?!"?#!?¤)


Grr jag har just sutti å skrivit ett inlägg om helgen, rätt långt. Å sen när jag ska spara det försvinner det bara :@ grymt irriterande...

Dagens innehåll

Steg upp kl 9 :) var upp en sväng för å släppa ut santo han börjar ju tjuta sådär härligt tidigt.. ingen höjdare när man är bortskämd att sova länge.
Sen åkte jag till stallet och mockade så allt skulle va klart innan jag skulle ut å rida :) åkte hem hämta lite hö bytte till ridkläder åkte ner till julia :) sen vidare till stallet för att göra iordning bettan :) Sen blev det en mysig liten skrittur runt fotbollsplan :) jag å bettan & julia å hringur kuligt ;). Bettan fick dock lite fnatt efter jag lämnat julia å pollen  men vi tog oss iaf tillbaka till stallet ;). Sen blev det snabba ryck hem och snöra av sig ridkläderna och byta om till vanliga. Åkte sen ner på dagis och hämtade wilgot :) sen satt jag barnvakt åt honom tills robert å linda kom hem :) snacka om gullunge. Gick kanon bra :) Efter det blev det käk plättar med sylt å grädde mumma :). Sist men inte minst så var jag på massage :) underbart skönt :) trött som ett troll är jag nu så jag ska göra mig klar å sen gå och sova :)

Har knappt hunnit med att se tv på jättelänge nu, missar typ allt men det är väl inte hela världen men iaf :P
Nog babblat imorn är det fredag hoppas på en bra dag :) Godnatt // Liza


Hemma igen :)

Kom ganska nyss hem :) har varit in till umeå med julia idag :)
Vi hälsade på annelie på jobbet :) julia provade peruker, vi kollade in lagret och hjälpte annelie att packa ordrar :) kuligt.
Sen åkte vi alla på frasses och käka :P hehe klumpigt!
Efter det skjutsa vi tillbaka annelie på jobbet och åkte på D&D massor med fina klännigar :), sen prova vi mängder med mössor och det är inte lätt :P.
Sen en sväng på godishuset, jag skulle ha apor :) sen ner på stan, toa och hemmakväll, massor med godis :D mummms.
Sen tillbaka på ersboda stadium hitta en nice adidas tröja på rea men fortfarande 500kr kommer aldirg att få mig en sån tröja. Sen en sväng på H&M köpte typ bara rosa saker, ne men hittade mig en bh :) sen blev det en dricka på coop och sedan hem :) Usch jag är typ pank :( behöver fixa mig ett jobb :)

Igår investerade jag massor med hårrullar lr papiljotter :) ska prova rulla upp håret nån gång å se om det blir nå större lockar, vet dock inte om det kommer att funka mitt hår är så grymt segt på att torka så :/ men får prova och se :)

Nu ska jag nog ner till syster :)

   

// Liza


Godmorgon!

Idag är jag trött som ett troll och ser typ ut som ett troll :O..
Musse väkte mig 07:20 och ville ut så jag ragla ner för trappen såg inget var så grymt trött, så direkt efter jag släppt ut honom och fick känna kylan så upp fort igen under täcket, somnade om dirr och nu är kl 10 och jag har ganska nyss vaknat igen :P.. tragiskt men sant den lilla morgon männsika som fanns inom mig har försvunnit. Jag är sämst på att ta mig upp tidigt tror jag ska ta å försöka tvinga mig upp på mornarna. När man gick i skolan var man ju klar 07:20 för bussen gick ju 07:35 :O men nu när man inte längre går "seriös" skola så har det försvunnit. Måste verkligen ta tag i mitt liv, å göra något på dagarna. Om bara förkylningen kunde försvinna så tror jag nog man skulle känna sig lite mer pigg på att göra saker. Ne nog om detta tråkia babbel :), tror jag ska fräscha till mig lite kanske äta lite frukost och försöka att ta mig ut på en promenad idag. :)

Måste sluta vara så lat!
Ha en bra dag alla ni duktiga människor :)
Kram på er // LIza

Mörkt och stjärnklart :)

Det är superfint ute med alla stjärnor och några minus grader :)
Har just kommit hem från umeå, hämtade syster. Rätt trött är jag + förkyld som rackarns å det gör ju så att man blir rätt kek. Har inte hunnit så mkt idag, har varit å styckat älgkött hela dagen :) sen tog vi hand om köttlotten och sen blev det middag och då hade halva kvällen gått ;).


Börjar vänja mig allt mer med mitt ruffs :) men det är rätt ovanligt man tänker sig att man har rakt och sen tittar man i spegeln och förvånas :), Men lockarna börjar bli allt mindre krullig nu så :), sen blir det nog att duscha håret imorn så då får man se då hur det blir :) Tack för kommentarerna brudar :)


Nu blir det nog sängen, glömde dock mobilen i lindas bil, får hämta den imorn :) Godnatt hoppas ni haft en bra lördag, Puss // Liza


"fluffy"

Ja det kan man kalla mitt hår vid det här laget lr pudel :P

det jag har gjort idag är att jag har varit hos frissan och permanentat håret, blev väl inte direkt det jag tänkt mig :S hade tänkt mig stor fina lockar men det blev krull :P men det blir väl bättre :)

Bilderna är inte det finaste så... men här är föra och efter

 



hade velat ha lockar typ som det blir med locktången men :S



jag får nöja mig såhär :)
// liza


Pang boom..

Så var man förkyld över en natt :/ grymt störande nu när det snart är helg och allt.
Har grymt ont i huvvet. får hoppas det börjar kännas bättre fram mot dagen.

Har inte gjort så mkt det här dagarna, jagade helgen som va gick riktigt bra vi är iaf klara för i år så nu är det bara styckningen och älgfesten som återstår :) skönt. Sen har jag mest varit nere hos syster och hennes sambos nya hus och hjälpt till :) Igår målade vi lekrummet :)

Nu ska jag på med ridkläderna och iväg till stallet, mocka ev. rida får se hur mkt tid jag har. :)
Sen blir det robban och resten berättar jag väl nån annan gång :)

Hare // Liza

Jakt :)

Imorn är det älgjakt som gäller och även söndag så det lär inte hända så mkt mer :)
Får hoppas att man inte fryser ihjäl på passen nu bara.

Väldigt kort inlägg, men jag hoppas alla får en kanon helg.
Sms gärna, har all tid i världen när jag sitter på pass om ingen älg kommer förståss ;)

Ne he mig i säng och upp halv 5 så Godnatt // Liza

Sport..

Ingen sport för min egen del idag men har däremot varit å sett handboll idag med brudarna ;) det var typ riktigt nice. Sen självklart gjorde jag två rätt typiska tabbar :P pinsamt höhö.

Första matchen spelade sikeå mot skuru och andra åekis mot något lag :S men sikalagen vann iaf :D vilket var riktigt nice första matchen var grymt spännande :).

På vägen hem såg julia och jag 3 älgar :) och när jag kom hem fick jag veta att älgjakten är nu den här helgen som kommer :O var helt instäld på att det var näst nästa men tydligen inte. Men bra å få det överstökat, är dock inte allt för taggad i denna kyla speciellt inte nu när det börjat snöa :O galet! Men jag hoppas man överlever och även får turen att skjuta igen ;P

(Jag) - Är hon singel?
hahaha oj det lät verkligen inte bra :P jag raggar inte på snygga pojkars mammor!! så ni vet asså...
speciellt inte när man skriker att hennes son är grymt het/snygg när hon sitter just bakom en :P.

Sen sitter förlovningsringen på höger pekfinger :P om ni vill veta lr hur var det nu...? hehe

Ne nu blir det att pillra sig isäng =) Godnatt // L.Hansson



the other day :P or something else?

Denna lördagkväll blev överdrivet lugn, men jag gillar det. Mamma och pappa åkte bort idag på spa och är hemma imorn mitt på dagen :) Så idag har jag varit nere i linda och roberts nya hus :) sett på när de rivit en hel massa och hjälp till att skruva lite köksinredning ;) det kommer nog bli grymt bra när allt är klart. Efter en hel dags jobb för dem så blev det surströming för hela slanten lr iaf nästan 50% iaf ;P, det är ju bara för gott! Så klart åt man ju så man blev proppis men nu känns det bättre. Sen nu ikväll blev det bara lugnt, varit hemma med husdjuren :) somnade även en stund på soffan, tror nog jag ska gå i säng efter detta inlägg. Hade inte tillräckligt med energi för att åstakomma något annat ikväll så det får helt enkelt duga :)

Igår var jag och mamma i skellefteå gick på stan :) hittade nå klädesplagg iaf. det är ju alltid lika kul, dock inte om man kollar hur mkt pengar det gått åt men kläder är ju ett måste. Mamma lurade på mig att köpa 2 bh:ar som var riktigt härliga, nu är jag som fast för dem. Har ju tjurat att jag ska ha h&ms bh:ar men när de inte passar lr är bekväma så funkar de ju inte... haha aja lite bh snack bju jag väl på :P Så dagen på stan med mamma blev lyckad och även kvällen med brudarna :) Som jag skrev igår så blev det idol , vilda gester och "blås" spelet :P vet ej vad det heter men kul är det ;P.

Nu återstår bara söndagen av denna helg så vi får väl se vad det blir imorn :) ev. lite handboll.
Nu tänkte jag säga godnatt och så hörs vi sen så..
Godnatt // Liza




Hemma :)

Kom just hem från att ha varit med brudarna =) blev en rätt sen kväll men kul var det ;)
Såg även idol, vad tänkte juryn med? så galet sjukt... ne usch blev inte nöjd med deras val!!

Men men som tur var finns det många bra oxå :)

Nu ska jag sova får berätta mer imorn kanske :)

Erika saknar dig på våra kvällar! Hoppas du har det super vännen :)

Godnatt kram// Liza

Hej igen..

Snart fredag ;P, men den här blir nog lugnare än förra.
Har haft lite bloggtorka de senaste dagarna och inte orkat blogga.
Det har varit riktigt lugnt lite för lugnt. Har varit hemma i största delen, malt igenom nå filmer å nå serie avsnitt...

Fick brev från csn för någon dag sedan, om att jag skulle få studiebidrag men då när jag börjar titta igenom papperna så står det att jag skulle få dem på vårterminen? så ja blev lite fundersam så jag ringde, och det visade sig att man inte kunde få studiebidrag om man bara läser 50% :S så jag ringde studievägledare som är ett enda stort fååån, hon hade sagt tidigare att jag skulle få studiebidrag men genom att de hade anmält att jag läste bara 50% under denna tremin så får jag inget studiebidrag...

Så kul var det med det :/ blev inte sådär jättepeppad. Att gå skola och inte ha några pengar går som inte ihop. Så nu hoppar jag av psykologin och läser endast matte B och projekt för att få mitt slutbetyg. Sen blir det att försöka hitta nå extera jobb. Nå tips på nå jobb?

Var till tandläkarn idag skulle kolla hur det gått med nattandställningen som jag fick efter jag tog bort rälsen. Det var 5 månader sen och ja jag har aldrig ens idats använda den :P, men det såg jättebra ut och den passade perfrekt ;P höhö så det gick ju bra :)

Vad som händer i helgen det vet jag inte riktigt än så jag får väl helt enkelt se :)

Du är av samma skort och korn som de andra!

Nu ska jag vänta på idol som är 40min bort :) de blir nice
Bloggar kanske senare // Liza

Hehe gjorde en liten tabbe igår (A) glömde att stänga bettans boxdörr :P tur att hon är så snäll och trivs såpass bra :)

RSS 2.0