Godnatt!

Hehe jag borde sova, men jag började greja med bloggdesignen :P typiskt mig att alltid göra något annat ist för att sova.
Nu har jag iaf ändrat lite :) man blir ju som lite less efter ett tag.

Nu ska jag då sova :)
Natti // Liza


typiskt..

La mig nyss i sängen :) det gick inget bra på tv som jag ville se, så då är det ju lika bra att sova så man orkar med imorgon.
Jobbar imorn mellan 7:45 å 16:45 så jag vet iaf vad jag ska göra på dagen :)

Å så var helgen över :) Fredagen umgicks jag med annelie och såg filmen Gamer. Lördag dag så var jag i umeå med sofie och på kvällen var ja hos Anton och såg film :) Å sen idag har det bara varit en slöardag. Gjorde däremot illa knäet :( det har inte varit riktigt hundra sen hästen gick omkull å jag klämde det. Grymt störande, jag hoppas att det inte blir långvarit för det pallar jag inte. Det går bra då jag går men direkt jag böjer det gör det ont som fa..:/

För övrigt så vill jag ha bättre väder, är så less på att det är grått å snöar varje dag nu :( å sen att det är så råkallt. Vill ha sol och bara nå få minusgrader så man får lite energi igen.

Ne sova så jag tar mig upp imorn :)
Godnatt //Liza 


Torsdag 28/1

Idag är jag på bra humör :) lr förrutom nyss när jag upptäckte att santo tuggat sönder en av mina vantar :@, En aning störade att han inte kan låta bli... men men har fler vantar som tur är ;P

Dagen är dock lite långtråkig men jag ska iväg och jobba nu på eftermiddagen & kvällen så då har jag iaf något att göra :)
Hade tänkt mig ut på en promenad men jag passar, Vädert är inte riktigt jättekul å det är rätt så kallt så det får bli en annan dag, så idag blir det en innedag som det blev igår. Igår var det bara att hålla i hatten, shit vad det blåste å snöade helt crazy. Lyckades köra fast i en snödriva typiskt, men jag fick hjälp av robert så det gick bra :)

Åh brudar jag är oxå sugen på att åka till Schweiz å hälsa på erika :) det skulle va riktigt kul, nackdelen är väl att man är en riktig fattiglapp :/ :)

Btw. vad händer i helgen?

Sen måste jag just nu bara säga blääääää till en sak. så!

Hehe ne fortsätta men de jag nu har gjort hela dagen, typ inget ;)
Hare gött // Liza
 


Måndag

Hurvens, jag fryser och är grymt trött.. hoppas jag inte är på g till att bli sjuk.
Var till robban på förmiddagen och gjorde några ärenden sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

Usch jag gillar inte det här mörkret det är så mkt härligare på sommaren, fast om solen hade tittat fram på dagarna så hade det ju varit bättre. Är less på dessa grådagar. En utlandsresa skulle inte sitta fel just nu..



Ikväll blir det nog bara en stund framför tvn å sen isäng, händer inte något annat så det känns som att det är lika bra att sova när jag ändå är så trött.

Ska försöka komma på något jag önskar mig, men det är inte så lätt!?
// Liza


20år!

                                                   

Gårdagen..

Igår jobbade jag en stund på förmiddagen :) och på kvällen åkte jag och sofie in till Umeå. Vi åt kinamat och såg Avatar i 3D, filmen är ju helt underbar! dock vet jag inte om jag tycker det var så speciellt med 3D, eller det var ju rätt läckert å man fick en liten annan känsla av filmen. Men det tog ett tag innan man blev van och sen upplevde jag det lite suddigt men det var iaf bra :) men jag tror jag föredrar vanlig bio, ev. att en tecknad/ animerad barnfilm kan va kul i 3D :). 

Två saker som irriterar mig!
• Människor som inte kan respektera regler och uppföra sig! speciellt vuxna människor.. grymt irriterande
• Lastbilar som kör sent på nätterna som är så störda och bländar en! Man bländar av direkt man ser positionslyserna men ändå så ska de jäklarna va dumma i huvudet och he på alla deras 1000 extralysen just innan man möts! Sånna vill man bara spöa. :@

Ska nog strax åka iväg till stallet å hjälpa miriam att mocka.
Vad det blir ikväll vet jag som inte riktigt än får helt enkelt se om det händer något :)

Hare gött! // Liza




Torsdag

Då är man klar för kvällen :) slutar om 30min så då blir det hem å ta de lugnt å sen isäng och upp imorn igen :)
Jobbar en stund på morgonen :) sen på kvällen blir det Umeå och se bio.

Vad som händer lör å sön det vet jag inte :) så jag hittar mer än gärna på något :)

Har inte så mkt å skriva så jag skrev bara för att :)

Hoppas alla haft en bra torsdag :)
Trevlig kväll // Liza

Onsdag

Då var det slut på denna dag och jag ligger nu i sängen :)
Har inte sovit så jättemkt inatt (dock mitt eget fel) är iaf rätt trött, så för att jag ska orka med morgdagens jobb så ska jag nog ta å sova nu snart.

Har bokat biljetter till Avatar 3D nu på fredag :) blir första gången jag ser 3D så de ska bli kul :) filmen vet jag ju redan är bra så ;P Ni som har erfarenhet av 3D vad är bättre att sitta nära eller lite längre bak?


Jobbet ikväll gick väl rätt bra, trots lite små händelser men :)
Nu ska jag lägga mig å sova upp tidigt imorn
Godnatt // Liza

Slödagar...

Ligger just nu i sängen :) hehe länge sen jag tog upp min bärbara, den är ju som sagt värdelös så inte så mkt att ha igentligen.

Efter ett x antal slödagar hemma så ska jag jobba imorn :) härligt att göra något. Dagarna känns så meningslösa när man bara går hemma men trots de så rinner tiden bara iväg =/ konstig. Iofs så förkortar jag mina dagar rätt rejält genom att jag sover rätt länge men iaf :) fast jag gör grejer så blir det som ändå inget gjort. Rätt tragiskt liv, inte händer det mkt inte.

Ikväll gick jag igenom min 2x3 byrålådor och 2 garderober med kläder :S ojoj galet mkt kläder, jag kallar mig själv hamster. Jag har så himlarns mkt ångest av att kasta bort kläder fast jag aldrig använder dem, så nu ikväll har jag fyllt 2 hela sopsäckar. En som jag ska kasta och en som är kläder jag vill ha kvar och som jag ev. kan använda :P men trots det så känns det som jag fortfarande har lika mkt kläder kvar :S men bättre blev det :) 

Min blogg är rätt tråkig och utan bilder, är helt värdelös på att ta kort har knappt använt min kamera på sista tiden :/ får se om det blir någon ändring på det.

I övrigt är allt fortfarande som vanligt :). Har dock träningsvärk i magen och ont i ena foten, det är dessa ledband som ska jäklas troligast från ridolyckan.. aja bara bita ihop :)

Ne om man skulle ta å sova så man orkar med morgondagen
Hare gött Godnatt // Liza



ajajaj..

Klämde nyss lillfingret å det är just nu illrött och dubbelt så stort..aj!

Minusgraderna är tebax, tack å lov inte -30 iaf, det har varit så härligt nu de här dagarna när det har legat runt 0 gradigt och strålande sol :) härligt härligt. Minus är inte heller så fel så länge det inte är lägre än -10. lägre än de så börjar det bita i kinderna :).

Nåja det har inte hänt så himlans mkt för mig den här veckan :) har jobbat lite å sen spenderat resten av dagarna hemma :) passat på att va ute lite i det vakra vädret :)

Å för att inte glömma så har jag även lekt plogbil efter norrbäcks vägen med hemtjänstbilen :P höhö inte snyggt..snarare pinsamt å tragiskt, men lite kul vare hehe ;P. Var i min egna lilla värld när jag skulle hem från sista vårdtagaren igårkväll :P vägen är ju inte så jätte bred och man har inte så mkt vingelmarginal innan man är ute på de sköra kanterna, så jag körde där i mina egna tankar å vips så skar det ner i diket å in i snödrivan, jag plogade en brano bit i hopp om att komma upp på vägen igen men det ville sig inte :P så där satt jag i plogkanten på fel sida av vägen 30min innan jag skulle sluta :P så då ringde jag anders karlsson å frågade om hjälp å bara nån minut så kom han och bea och knuffade upp mig på vägen igen (A) haha ja jag kan inte mer än skratta :) tack för hjälpen! Att använda en ford focus som plogbil är nog ingen bra idé ;)

Ne hittar inget intressant på tv så jag tror jag ska ta å gå isäng :)
Hare gött // Liza

Jag är förälskad...

helt såld!

Igår var jag och sofie in till umeå och såg bio :) mkt bra kväll!
Vi såg den omtalade Avatar

Så otroligt underbart vacker film, rent ut av gudomlig!
Är nog bland de bästa jag har sett.

Har jag kunnat se new moon 3 gånger på bio så skulle jag kunna se den här dubbelt å lite till.
Tyck va ni vill, men jag tyckte den var hur bra som helst!





Just nu finns det ingen som klår denna!
// Liza





8 Januari

Idag är det den 8/1 alltså prick 1 månad kvar tills jag fyller 20 :) grymt!

Allt är bra trots denna kyla =) hurvens 33minus var det i ånäset imorse, vistas man ut allt för länge så kan man lugnt försäkra sig om att bli förfryst. men samtidgit som det är såhär kallt är det verkligen uppfriskande, nackdelen är väl att man blir snuvig. Vet inte om det är kylan som ställer till det lr om jag är på g att bli förkyld men det är ju bara att vänta och se :)

Jobbar idag, snacka om att dagen såg ut som ett kaos på morgonen men ist blev det raka motsattsen, det är snare alldeles för lugnt! :/ tråk tråk.. Har iaf ganska nyligt ätit lunch så jag sitter fortfarande på lokalen. sen blir det iväg på mat lev.

Ikväll ska jag umgås med sofie :) om det inte blir allt för kallt, så det ser jag fram emot :)
Nu ska jag inte sitta här längre

Vi hörs // Liza

Gott Nytt År!

Å så häslar vi det nya året 2010 välkommen.
Kan ju säga att det hade ju kunnat börja lite bättre än på en toa... 2009 har väl varit ett helt okej och innehållsrikt år så jag ska inte klaga, men nu ser jag fram emot det nya året och vad det har att erbjuda :)

Nyårsafton spenderades hos min kära vän julia :) Åt en riktigt god middag som julia hade tillagat :) och en mkt god efterrätt.

Sen kom det andra och det var mkt trevligt :) spelade spel och surrade. firade in tolvslaget ute i kylan och lite raketer som skymtade från byn, raketer är verkligen jättefint!

Sen gick det bara utför..alkoholen övergick till illamående och ja kvällen slutade på toan och fortsatte även fram till morgonen. så urk inget man gärna gör om. så ursäkta så hemskt mkt. och tack för hjälpen annelie <3 Tacka alla för en mkt trevlig nyår! Nu ska jag nog leta mig isäng så hare gött!

Godnatt puss / Liza

RSS 2.0