Onsdag mitt i veckan :)

Jepp snart är det helg ;)
Men idag väntar ris/busk röjning och sedan jobb :)
Har just ätit frukost så nu blir det på med stövlar å handskar å börja röja ris ;P / Liza

Lungt och inte så händelserikt..

Lungt och inte så händelserikt men ändå så upptagen...
Ja inte har det blivit mycket gjort för mig de senaste veckorna/dagarna.
Har knappt haft tid framför datorn eller orken till det har helt enklet inte funnits.

Har varken kommit mig ut å rida, spelat bandy, gått nå promenader, tvättat kläder, städat, umgåts med familj & vänner, nöjen. Känns inte som jag hunnit med något av detta på slutet :S Men nu i sommar hoppas jag på en vändning.

Det jag har gjort som mest på slutet är jobbat, ätit, sovit och sett hockey vm ;P väldigt värt, lr?

Idag har jag iaf haft en ledig tisdag :D Tog en sovmorgon vaknade 10:20 hade lite smått ont i nacken å ryggen när jag vaknade efter att ha sovit så länge och jobbat :/, Sen under dagen har jag äntligen hunnit med att städa mitt rum, tagit ikapp på datorn bloggar + facebook ;P och tvättat 4st maskiner med kläder.


Rummet mitt städat :)

Sängkompis sökes? ;P

Nu vill jag bara få en massa annat gjort :D men än går det lite trögt..
Vill åka till stan och handla en hel del grejer men nackdelen är att det kommer att gå pengar :/ vilket inte känns sådär superkul när sommarna är här :D, Måste fixa hage till bettan i sommar :D längtar så mkt vill bara börja men tyvär går de inte utan pappas hjälp.. å han är ju upptagen som vanligt :/ men får försöka ta tag i lite andra saker undertiden.

Nu i helgen är jag iaf ledig :) så jag ska in till Umeå och umgås med två av mina syskonbarn. Jonathan och Tyra vi får väl se vad vi hittar på :) Missar yran men har inte varit där något annat år heller, fast visst hade det varit kul :) men är som ändå inne i en slöperiod så jag hade väl knappast varit så party :P

Sen åker ju bästis Julia till Schweiz till bästis Erika så då är två av mina bästisar borta :( tråkigt, Vill så gärna fara till Schewiz å hälsa på dig Erika :) men tyvär så säger ekonomin stopp :( så jag får helt enkelt nöja mig att du kommer hem till oss i Svergie i sommar :D å det längtar jag verkligen efter!

Sen åker ju bästis Annelie på Kreta den lymmeln, så då blir jag utan henne 1vecka oxå :P fan nu är det bara jag som sitter hemma å inte kommer mig iväg nån stanns, det suger :S

hm det var säkert nå mer jag tänkt skriva men det får väl va till nästa gång :)
Det blev iaf en liten uppdatering från min sida :)
Hare gött allihop // Liza


Sommarväder!

Tisdag idag och jag har nyss ätit middag :) snart bär det iväg till jobbet, jobbar delad tur idag, konstigt nog är det typ alltid delade turer då jag jobbar, börjar va lite små less på dem nu fast det funkar juh ska va glad att ja få jobba ;).
Började 7imorse inte direkt så att jag flög upp ur sängen när väckarn ringde kl 6 men jag tog mig iaf upp, hade en lung förmiddag, sen när jag slutade åkte jag till linda å wilgot :) När jag kom hem somnade jag på soffan, helt slut. Tror denna härliga värme gör så att man blir lite trött :)

Igår hade jag iaf en riktigt härlig ledig dag.
Tog en sovmorgon efter att ha jobbat hela helgen, vaknade upp till strålande sol. Sedan blev det cyklning till och från ånäset med julia :) trodde först inte att jag skulle palla genom att jag hade varit å hopptränat med bettan på söndagen ;P sittbena va måttligt lämmen. Men det gick fint :) sen blev det en korv på ok och även en glass innan hemfärden. Det var kanon härligt och ja orka ju både dit å hem, sen hände en lite olycka julia fick punka på sin cykel så vi fick bogsera den med min cykel ;). Väl hemma blev det å baka sockerkaka å chokladbollar genom att syster sofie och robert skulle komma å hälsa på, även dammsugarn fick fram. Efter middagen blev det en lugn ridtur runt fotbollsplan me sällskap av julia och emmy :). Sen en kort prommis med santo och efter det in i duschen å isäng ;) Härlig måndag!

Ne nu återstår å ser vad som händer i veckan, vet iaf att det är jobb lör å sön :)
Hare gött // Liza



Inte positiv...

Den här veckan har jag varit konstant trött inte alls fränt, har som inte spelat någon roll hur mkt jag än har sovit.
Har jobbat några dagar mest kvällar så det har inte hänt så mkt, mer än att jag har en låsning i ryggen som irriterar.. känns som mkt irriterar mig just nu, blir less när inget av det jag verkligen vill blir av.
Ni får ursäkta om jag är otrevlig, det är inget personligt.

Ne funderar på att fara till bettan och rida en sväng, känns att jag behöver få något annat att tänka på.

Sen ikväll blir det jobb och även lör å sön, så det lär väl inte bli så mkt denna helg tråkigt nog men jag behöver de lilla pengar jag kan få.

Ursäkta för det mkt negativa inlägget! // L

urk..

Något otaggad...
ont i hela jävla kroppen..grymt less!
Motgångar är inget för mig just nu, känner att jag har 0 i energi för att orka med dem.
Bara blääääää.



Frillan..

Har avfärgat håret å gjort det ljusare här kommer lite före å efter bilder :)






Nu ska jag bara vänja mig =) det var ju hög tid att jag gjorde något åt det ;P
+ att hon plattade det så det blev fett rakt men det försvinner nu när jag hoppar in i duschen :(

// Liza



usch fy å blää

Har spenderat gårdagen å idag i stan med brudarna och det är alltid lika trevligt :D
Sen blev det middag hos linda, robert och wilgot =) lite mariokart med wilgot å sen våga jag lindas hår, sen var det bara att skynda sig hem, snöra på sig träningskläder för att spela innebandy.

Kvällen har dock kännts allmänt opepp, innebandyn gick typ skit, ont i kroppen och grymt trött och pricken över i:et var att vricka foten nu när jag kom hem så nu värker den..

Ett + är då iaf att jag hittat mitt körkort, var rädd att jag hade tappat det, så det var skönt.

Ne nu ska jag hoppa i duschen å sen he mig isäng så jag orkar upp å jobba imorn, inte det minsta taggad men.. bara att bita ihop.

Detta inlägg blev inget muntert men..
får hoppas det känns bättre efter lite sömn :)

Godnatt // Liza

kul kille..

Men alltså snygg...
kändes ju inte så fränt, men får väll se.
Det är nog rätt typisk när det gäller killar å mig...
Det är alltid pga. av något annat

Är jag verkligen så tråkig å otrevlig? :/

Valborg och först maj :)

Ja shit då var man inne i maj månad :D snart sommar asså!
Idag känns som en riktig bakisdag trots att festen var i fredags ;P knasigt.

Fredag var det iaf valborg :) så det blev middag hemma sen kom annelie och vi for till fredrik på förfest, julia fixa mitt hår å de blev nice :) trevligt sällskap å påverkad av en grogg å knappt en cider, då hade hellikoptern redan startat :) runt halv 10 bar det av till kålaboda, jag sara å annelie poppade musik lr jag bytte väl typ låtar hela tiden men :P. Sen blev det en kul kväll bland trevligt folk, dans å kortspel :) När det började lida mot kvällens slut å bara några få kvar så blev det efterfest hos niklas i brände ;), jag sara å grabbarna, de badades badtunna, blev nedstänkt med fett mkt vatten så jag fick byta kläder, såg lite tv, spelades twister och hade allmänt kul :) Sen fick vi skjuts hem av jonte å jag och sara kom isäng vid halv 5.

Vaknade upp halv 11 med fet huvudvärk :P Fick besök av wilgot å linda, sen blev det chill med sara och på kvällen blev det gomiddag och yttligare en sväng till brände :) spelade lite kort å såg en kass film :) men ändå en helt okej lördag, var hemma runt halv 2 å sängen var grymt efterlängtad :)

Sen nu idag skjutsade jag sara på bussen å efter de har jag bara varit slö.

Så lite kortare sammanfattat, Helgen har varit great! Sara har varit här från fre-sön å det har varit mycket kul! :) Haha märker dock att jag inte är van att dela säng med någon ;P 



Ne nu ska jag fortsätta med min slösöndag, hoppas alla andra haft lika trevligt som jag i helgen :)
// Liza
 

RSS 2.0