Frisk luft..

Idag har jag till största delen varit ute i det härliga vår vädret :)

Åkte till stallet, var verkligen länge sedan jag var där..men bettan hade iaf inte glömt mig. Det var så mysigt att äntligen spendera lite tid med henne, har varit grymt dålig på de. Hon var å puffade på mig lite då å då å när jag borsta henne fram vid halsen lägger hon upp huvdet på mitt å bara njuter :) små naffsa i tröjan men utan att bitas :) ja vad säger man mer än att den hästen är underbar ♥. Fick sällskap av jessika å linnea så vi red runt fotbollsplan, lagom sväng när man inte ridit på ett tag :).

När jag kom hem från stallet tog jag en promenad med santo, det blev en runda på 1,1mil härligt härligt :) börjar dock vara lite för varmt att gå med täckisar nu när solen skiner.

Nu ikväll följde jag pappa ner till stugan för att lämna av lite ved å skrapa av altanen från de som hade tinat.

Nu har jag duschat å ska strax lägga mig i sängen, det känns att man varit ute en hel dag :) sova så jag orkar upp imorn för att jobba.

Godnatt // Liza


En tummen upp fredag :)

Veckan har varit härlig med fint väder, nu när det blev helg och pappa klev på journ så kom snön å det dåliga vädret... typiskt! ;P

Idag har jag spenderat (pengar) hela dagen i skeå :) och självklart bränt en hel massa, jag borde egentligen lämna börsen hemma för det är verkligen inte nyttigt för den att följa mig på stan, jag borde verkligen inte göra av med de stackars pengar som jag har där, utan SPARA!!! men jag suger verkligen på det där med att spara, å jag har en hel massa annat jag skulle vilja ha oxå... hmhm :/ inte bra inte bra :) men jag kan bara inte låta bli..hihi jag får bli rik i mitt nästa liv ^^

I kväll har jag suttit hemma i soffan med ma & pa. Vi har sett Så ska det låta och Let's dance :) Timo & Måns var ju sprudlande härliga i kvällens program av så ska det låta. Mattias & Cecilia var värdiga vinnare av let's dance :)

+ Att skellefteå AIK lyckades vinna kvällens match :)

Kanon i gummiskooon...
Aa kan inte klaga på denna dag :) utan hoppas alla ni andra haft en nog så bra dag som jag :)
Vi hörs, Godnatt // Liza




Måndag 22/3

En underbar dag ute i solen :)
Skoter, krovgrillning, och skrana med bästisarna Julia å Fredrik :) superskoj. en aning blåsigt men ändå :)
Älskar verkligen de här vår/vinter dagarna ♥

hihi vi fick oss även ett rätt hyfsat träningspass oxå ;)
Hoppas det blir lika härligt till helgen å andra dar, så att de blir fler sånna här härliga dagar :)



Godnatt // Liza


kort sammanfattat...

En riktigt skit kväll... även dagen var bläää...
Nu ska jag sova och hoppas morgon dagen blir bättre godnatt // Liza


Onsdag - En dag ute i solen

Idag har jag till största delen spenderat dagen ute i det underbart härliga vädret.
Har varit till västeråkern med skotern först en gång på dagen och sen en gång till nu ikväll :) Sällskapet har varit Julia , Fredrik, Elin och Anton :) mkt trevligt.

Så nu idag har jag premiärgrillat korv (förrutom då vi grilla hemma på grillplatsen) premiär kört skoter och även åkt skrana i kanilsabacken för första gången i år :) asså hur kul är inte de :D.

Sen blev det även en promenad med santo :)

Så fler av sånna här dagar, så blir jag glad :)

Nu ska jag ta å duscha å sen ska jag och min grymma träningsvärk gå och lägga oss :) Godnatt // Liza


Långt mellan gångerna..

Hej :)
Här är allt bra, har bara inte haft orken att skriva.
 
Det här är lite av vad som har hänt de senaste dagarna. Jag köpte mig en bandyklubba och ikväll blev det premiär användning av den ;P var rätt nervös å gruvade en hel del innan, men det var ju inte så farligt utan rätt kul när man väl började spela :) dock är man ju inte någon lirare ;). Tur att jag har julia som peppar en :)

Fredagskvällen blev en chill kväll hos fredrik.
Sen har min syster sofie fyllt år :) å vi har även varit in en sväng till umeå, där det inte blev så mkt handlat men pengar gick det iaf :P. Lördagskvällen spenderade jag hos syster linda, robert och wilgot, blev bjuden på go'middag å sen blev det melodifestivalen och wii :)

Söndagen jobbade jag så då blev det inte så mkt annat.
Måndag och Tisdag har jag skjutsat mormor och gjort olika ärenden.

Imorn blir det nog bara en lugn dag hemma, har inga särskilda planer.
Torsdag blire jobb, och fredag har jag äntligen bokat en klipptid, mitt hår ser förjäkligt ut!!! är grymt spyless på det. så får väl se om det blir bättre lr sämre.

Nu ska jag fortsätta ta de lugnt, ser väl när jag skriver nästa gång // Liza

Godmorgon :)

Har inte haft orken att skriva :P,

Blev väkt halv 8 av att santo skulle ut så jag slutade bort att försöka somna om igen, så nu är jag vaken.
Funderar på att åka in en sväng till stan :) så jag får se hur det blir.

Det har inte direkt hänt något spännande att berätta, men för er som vill se en bra film borde se law abiding citizen, riktigt bra å han är ju bara mums.. trots sin ålder :).

Ne nu ska jag äta lite frukost å sen se vad det blir av dagen :)
Ha en bra dag // Liza


Hemma =) 01:36

Kom ganska nyss in genom dörren :) skönt å va hemma, eftermiddagen och kvällen har spenderats i umeå.
Har suttit barnvakt åt mina otroligt gulliga syskonbarn :) gick ba fint. Syster Veronica bjöd oss även på en riktigt god middag så det var ju inte alls dumt. Så det blev en bra fredag, men det är skönt å komma hem å få sova nu :)

köpte även Guitar Hero 5 till mitt wii idag ;) grymt nice så jag vet iaf vad jag ska göra imorn när jag vaknar :) sen blev det även ett par nya promenadskor så jag hoppas de är bättre än de jag har, får väl se vad det är för väder om det blir att prova dem imorn oxå. Pappa prata dock om snöskottning av tak så kanske blir å bättra på träningsvärken med de ;) haha aa vi ser väl vad som händer imorn men nu först blir det sova :)

Å sen hoppas jag på en härlig lördagkväll ;)

Godnatt å Sovgott // Liza 

Torsdag idag :)

Nu är det ju snart helg igen :P helt galet vad fort veckorna går.
Sovde till 10 idag vilket var riktigt skönt :) Nu har jag just ätit frukost å funderar på att gå ut en sväng, solen skiner ju äntligen efter allt snöande. Sen blir det nog en sväng till Ånäset lämna lönepapper så man får lite pengar nu i slutet av denna månad.

Är lite små öm i kroppen idag ;P, men på ett sätt är det ganska härligt med träningsvärk man vet iaf att man har gjort något nyttigt ;) får se om det blir nå mer takskottning idag och hur mkt man pallar.

Såg två musik filmer igår, Fame som är lite nyare och Camp rock som är en äldre film, men båda var bra. Mitt hjärta smälter verkligen för killar som kan sjunga, Hur mys skulle det inte va å ha en kille som kunde sjunga för en lite då å då, lovely ♥ Något jag iaf kan drömma om :)

Alltså jag måste/vill se bio, har ju flera filmer som jag vill se :)
♦ Valentines Day ♦ Snabba Cash ♦ Alice i underlandet ♦ Percy Jackson - kampen om åskviggen ♦ Remember me - med Robert Pattinson premiär 12/3, listan kommer säkert bli längre ;).


Imorn är det fredag oxå :) ganska nice, På dagen har jag väl inga direkta planer ska försöka få mamma å pappa att åka in lite tidigare på dan till stan, Sen på kvällen ska jag va barnvakt med jonathan åt tyra och wilgot :) Det kommer nog va full fart.

Sen på lördag hoppas jag det händer nå skoj iaf :) är lite smått partysugen, men får väl se hur det blir med det.

Ne nu ska jag ut en sväng i blåsten, kan ju inte förstöra hela dagen framför datorn :)
Ha en bra dag // Liza

muskler?

Blev väkt strax innan 8 imorse av santo som skulle ut, trött som jag är drar jag på mig morgonrocken stoppar fötterna i foppatofflorna och går ut inte förrän jag kommit ner för bron slår mina ögon upp och fötterna är iskalla, det var över 1dm snö, kaaaalllllllt! så skynda in torka fötterna å på med skoterskorna som är en aning bättre än foppatofflor i snö, traskade med santo till hundgården så nu sitter han där och är deppad. Efter det kalla fotbadet blev jag som rätt pigg så jag slutade bort att gå å lägga mig igen, har suttit vid datorn å grejat men nu ska jag strax ta å se Fame :) hoppas den är bra.

Sen har jag även blivit ägare till ett Nintendo Wii :) mitt första tv-spel på 20år ;) Så nu är det jag i min puff framför tvn med ratten i handen med mario kart :)



Igår blev det skottning av tak i stortsätt hela dagen, trodde inte jag skulle ta mig upp idag men det känns inte så farligt, risken är ju att den kan kännas värre imorn, känner som mest av rygg-/magusklerna.
Jag och pappa skottade igår, hundkojan, timmerstugan, skjulet vid lagårn, utbygnadsgaraget, och lite mer än halva lagårn, pappa gjorde väl det största jobbet men det blev några x-antal kilo snö igår. Idag blir det iaf en innedag vädert är inte kul så får se om det blir att grabba spaden imorn å försöka skotta lite mer snö då.

Igår blev det även en sväng ner till ånäset, kollade när de spelade innebandy ;) ganska nice hehe. Sen umgås med julia är alltid lika trevligt :)

Nu blir det film så vi hörs // Liza




nu snart..

Är typ hur trött som helst, så nu blir det nog å he sig isäng.
Smörja dessa jäkla prickar å sen så, imorgon blir det sovmorgon tills jag känner mig utvilad.

Får se vad morgondagen har att erbjuda, tror nog ev. att den kommer att bestå av skottning av tak.. så då blir det att kämpa emot min höjdskräck. Hoppas även att vädret är hyfsat :) aa nä innan min sista energi försvinner så ska jag ta å leta mig upp.

Godnatt & Sovgott // Liza

RSS 2.0