Ica reklamer = kung!


sent..

Är verkligen urusel på att skriva här men det är ju inget nytt heller..
Julhelgen har varit riktigt bra som den alltid brukar :) Hoppas ni alla andra oxå haft en bra jul.

I lördags var vi tjejer ut på station :) det var trevligt kanske inte sådär jätte märkvärdigt men det blev iaf nått på annandagskvällen. Har även kommit mängder med snö nu under julhelgen, mysigt men bökigt när man inte tar sig fram eller när det blir feta drivor men det är ju vinter så :).

Ikväll har vi varit hos erika och försökt bli lite klokare på vad vi ska göra på nyår, men vi kom inte alls direkt fram till något :S vad händer? något bra förslag? vilka är sugen på att hitta på något?

Ne nu ska jag lägga mig får väl se när bloggilet återkommer
Godnatt // Liza


Julafton 24/12


Dagen före jul :)

Har inte haft tid att skriva nu på några dagar + att internet har varit si sådär hemma :)

Sitter iaf nu på jobbet har en liten rast :) jobbar till 14:45 å det är väldigt lugnt, rätt tråkigt när man har lite att göra + att tiden går så segt då.

Vad som har hänt är väl att vi har försökt fixa till inför jul, vi har renoverat mitt gamla rum :) nya tapeter och nytt golv å det blev riktigt nice :) nu vill jag bara att alla andra rum oxå ska bli till fixade :)

Söndagen var jag och julia å hälsa på erika som äntligen kommit hem :) det var kul och det blev en hel del prat, nu är det som det brukar vara ;)

Efter jag slutar ska jag hem och fortsätta städa inför imorn och göra duttar och knäck sen måste vi hinna klä julgranen rätt typiskt i sista stund :) men det blir mys

Skriver kanske mer sen för nu ska jag fortsätta vara dukitg å jobba :)

Hare gött // Liza


Vinter :)

Äntligen är det vitt och ljust ute :) härlig pudersnö och minusgrader nu hoppas jag att vi slipper blia å regn.
Sovde till halv 10 :) shit vilken sömntuta jag har blivit, sen var jag ut å skottade lite snö mot huset så att inte vattnet ska frysa :) så lite duktig har jag iaf varit.

Har tänkt åka till stallet nu å mocka :) var lite sugen på att fara ut å rida :) det var verkligen länge sen nu.
Vad som händer mer ikväll det vet jag inte än så jag får väl se.

Tänkte att jag kunde lägga upp denna söta bild..

Ett tag sedan ;)

Nu ska jag slita mig från datorn :)
Hare gött // Liza


December

Saker som jag ser fram emot den här månaden..

♥ Erika kommer hem :D gud vad jag saknar dig bruden!
♥ Sara kommer hem :D, då är alla brudar hemma :)
♥ Julbak :)
♥ Klä Julgranen :)
♥ Slå in julklappar :)
♥ Julafton om endast 10dagar med familjen :) Längtar!!
♥ Station med alla brudar på annandagen :) TAGGA!!
♥ Nyårsafton hoppas på Partaj ;)

För stunden är dessa saker som jag längtar efter mest :) Kommer bli så grymt kul!
Kram på er // Liza






December 14

Endast 10dagar kvar till julafton :)

Vad som hände i helgen som nyss var.. ni har väl en aning men iaf..
Fredagen var jag och mamma i skeå på dagen, hittade dock inte så mkt på stan men men har iaf kvar lite pengar. På kvällen blev det fredagsmys med annelie, vi såg idol och bara njöt.

Lördagen jobbade jag på morgon :) och kvällen blev inte alls dum den heller. Jag julia och annelie åkte ner till ånäset :) umgicks med grabbarna och skjutsade sedan dem till nån vuxen fest i burträsk som mest bestod av läskiga gubbar ;P. Sen blev det käraste X-krysset för jag julia annelie och henke :) det var trevligt. När vi kom tillbaka till ånäset lämnade vi henke och åkte sedan hem till flarken där vi stannade på snickeriet surrade med lite folk :) Så sammanfattat var det en riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap :)

Söndagen hade jag tänkt skriva att det blev en slappardag, men jag och mamma åkte på morgonen till sofie i bygdeå hjälpte dem att städa ut huset de just flyttat från :) sen blev det luciatåg och fika nere i kapellet, barn är bara så otroligt söta :) Efter det blev söndagen bara en slappardag jag var sjukttrött hela eftermiddagen/kvällen som tur är att jag fick sova ut...

Idag måndag, vaknade runt 10 tänkte att jag skulle vara utvilad men har kännt mig trött idag oxå. Har satt upp de sista ljusslingorna av julbelysningen nu å det blev fint :) sen har jag gjort lite andra små saker som inte är så värd att nämna trots att jag bara skriver ovärda saker..hehe aja.
Har sett alla avsnitt av Glee nu å jag vill bara ha mer men nu är det tyvär uppehåll, å det suger :( kommer dröja länge innan några nya avsnitt, sen är det även uppehåll med oth och gossip så just nu har jag inget att titta på.. tråkigt tråkigt.
Började se den nya serien Trauma på 3an vet inte riktigt vad jag tycker om den än :) men det lär väl märkas efter programets gång.

Imorgon blir det upp lite tidigare än idag ska skjuta mormor till btk sen hade jag linda och wilgot planerat att julbaka lite :) så det ser jag fram emot :)

Nu har jag babbalat om allt ovärt så nu får det vara nog :)
Det måste ta att hända något roligt så jag får något att skriva och berätta om :)

Hare gött Hejdaaa // Liza


Kortis

Tänkte skriva lite om vad jag gjort och hur helgen har varit :) men det får bli i ett annat inlägg för jag är alldeles för trött.

Helgen har iaf varit bra :) förrutom dagens trötthet!
Nu ikväll har jag suttit å sett några avsnitt av serien Glee :)  jag gillar den verkligen, nog för jag gillar typ de mesta men :) iaf kul att ha något att titta på nackdelen är att man bara vill se mer å mer :P

Hoppas alla haft en bra helg :)
Nu ska jag gå upp å lägga mig i gosängen å sen sova ut för en gång skull den här veckan :)
Godnatt // Liza


Godmorgon

Sitter just nu på lokalen :) gäspar lite sådär då och då :P
Väntar på att de andra ska dyka upp.

Mår dock inte så bra har ont i magen men som tur är jobbar jag bara till 11 :)
Sen blir det nog åka till sofie i bygdeå.

nu ska jag fortsätta jobba
Ha en bra dag! // Liza

Idol 2009

Ligger i sängen just nu å bloggar från mobilen. Ska jobba imorn och börjar 7 så jag måste sova, tråkigt nog :-( Men ikväll har jag sett den bästa idol finalen nånsin! Så grymt jäkla duktiga de båda är :-Derik kammade hem segern å jag är så glad för han skull, jag hoppas få höra mer av båda för de är galet grymma! Nu ska jag sova skriver ett bättre inlägg imorn godnatt //liza

ledig i några timmar..

Är hemma nu jobbade på morgon/förmiddagen, det gick riktigt bra så nu har jag bara kvällen kvar tills det blir en dag ledigt :)

Har just sett det nyaste avsnittet av gossip girl, serier är ett bra tidsfördirv. Men nu tror jag nog att jag ska ta å sortera lite kläder och tvätta, å sen åka iväg till stallet och mocka :)

Vi hörs // Liza


Tunga

Har just flått min tunga :) eller alltså min älgs tunga ;) pappa ska skicka den + mitt (älgens) hjärta å lite annat kött på rökning nu inför jul :) och ja det låter äckligt men det är riktigt gott :)

Just nu sitter jag med ett glas julmust och bara tar de lugnt, ska väl snart leta mig isäng så jag orkar upp imorn, börjar 7 och jobbar till 12 sen jobbar jag även kvällen :) blev även tillfrågad igår om jag hade kunnat jobba idag men jag har ju varit på ikea med sofie och robert :) köpte dock inget för det jag ville ha fanns inte.. men men, har iaf varit dit :) sofie och robert hittade iaf nå julklappar :)

Fredag blir det iaf skeå, det ser jag fram emot :) sen blir det jobb lördag morgon å sen får jag se, verkar lite dött på helg fronten får se om det ens blir något i helgen men jag har varken råd lr lust att styra något, för det är som alltid så om inte man själv tar tag i något så blir det inget..aja återstår att se :)

nu ska jag nog chilla en stund framför tvn å sen he mig isäng :)
Hare gött! // Liza


Jobbet

Just nu sitter jag på jobbet, blev några minuters rast innan sista besöket :) så jag tänkte att jag passar på å skriver ett inlägg.

Lyssnade igenom ytterligare några skivor idag på eftermiddagen och hittade några från -05 då vi gick i åttan :)

När jag kommer hem blir det att skriva en liten inköpslista, för imorn åker jag till sundsvall på ikea, med Sofie och Robert, det blir kul :) Dock blir det upp tidigt som rackarns så det blir ingen sen kväll ikväll. Det tar ju sin lilla stund både dit och hem så har ni tråkigt så skicka mer än gärna sms :) det är alltid kul.

hehe klantade mig nyss när jag skulle in på ett program här på jobbet, kom inte ihåg lösenordet så nu blev det kört, aja skitsamma får väl fixa det där nån gång om jag ids :) de andra i personalen får hålla mig uppdaterad.

Det lutar åt en lugn luciavaka :) Kan va rätt skönt, men man vet ju inte än är det ju inte lördag.

Så här ser några av mina dagar ut den här veckan

Imorn Onsdag : Ikea
Torsdag: Jobb Delad tur 7:00- 12:00 och 18:00-21:00
Fredag: Skellefteå på dagen med mamma och på kvällen Fredagsmys skulle jag gissa, Det är ju IDOL Final juh!! :)
Lördag: Inga planer än så länge
Söndag: Hemma dag skulle jag tror om inget annat händer :)

Nu ska jag ta å fortsätta jobba och sluta skriva här på bloggen
Hare gött vi hörs väl imorn kväll skulle jag tro Godnatt // Liza


Hurvens..

Usch vilket pissväder, man vill bara kura ner under täcket å inte kliva upp, är jättetrött grymt drygt att man inte pallar att stiga upp tidigt :P

Har jobbat nu på morgon fram till 12 å sen blir det nu att jobba 3h ikväll mellan 18-21 :) sen hem å sova :P höhö
Det händer inte så mkt  :) så jag har inte så mkt att berätta.
Har inte heller hört något om helgen nog för det är ju bara tisdag men jag hoppas att det händer något iaf att någon tar tag i å gör något...

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag // Liza

 


ZzzzZzz

Efter en hel dag så känns sängen väldigt lockande just nu, har varit så grymt trött nu på eftermiddagen :/
Hämtade wilgot på dagis :) sen åkte vi hem hit och så byggde vi med lego, lekte med bilar, såg på film, såg på traktor filmer på youtube typ hans favvo ;P, Ja han är bara för söt. ♥

Ikväll blev det bara lugnt, har suttit å sett tv men nu blir det att gå och lägga sig, ska jobba imorn oxå :)
Det blev ett väldigt tråkigt inlägg ikväll nog för mina andra inlägg oxå är det, hoppas ni inte blir allt för uttråkade bara ;)

Skriver väl kanske mer imorn godnatt // Liza


Godmorgon :)

Uppe i tid denna morgon :) skönt ingen stress.
Har ätit frukost i lugn och ro, duschat och gjort mig klar, så nu ska jag alldeles strax ta på mig ytterkläderna och åka å jobba.

Ha en bra dag ♥ // Liza

Ny vecka..

Imorn är det måndag igen och en ny vecka :) Endast 17 dagar kvar till jul :) mys.

De ringde från hemtjänsten ikväll, så det blir att jobba imorn några timmar på morgonen, jag behöver verkligen varje krona jag kan få just nu annars kommer jag vara pank till det nya året.

Ska även hämta wilgot på dagis imorn :) så då får jag spendera lite tid med min älskade systerson :) det ska bli kul. Vad det mer blir imorn får jag se då.

Blev iaf tillslut klar med att kolla igenom alla skivor, shit så många gamla låtar man hitta som man glömt bort, hittade även en söt bild från en filmkväll som jag får lägga in sen, har den på den andra datorn.

En annan kul grej är att det är 63 dagar kvar tills jag äntligen blir 20 :)

Men nu ska jag gå isäng så godnatt, skriver kanske mer imorn // Liza

Musik

Har rensat bort en massa skräp idag med mamma :) och sedan sorterat å fått lite ordning på andra saker som blivit undanstoppade i kartonger så det är väl de jag har sysslat med idag. Har även varit å hälsat på linda och robert å goaste wilgot :)

Just nu sitter jag med ett 50tal brända skrivor som är omärkta och lyssnar igenom och kollar upp vad de innehåller. Har hittat en massa gamla musikskivor sen högstadiet å ännu längre tillbaka, snacka om det är en goe blandning på alla. Riktigt roligt när man lyssnar på låtar å massa minnen börjar poppa upp i ens huvud.

Denna låt fanns med på en av skivorna, blir verkligen rörd av denna, nästan tårar.




Nu ska jag fortsätta skriver kanske senare // Liza

Godmorgon söndag

Jepp idag är det söndag å det lär nog bli en typisk slappar dag idag :)
Har ganska nyss stigit upp, sovde lite längre än vad jag hade tänkt men det var skönt :)

Idag händer väl inget speciellt, det blir nog att dola på här hemma, städa lite sen får jag se vad det blir :)
Ska försöka klura ut något jag kan önska mig i julklapp, det är verkligen jättesvårt :S Ingen som har nå tips på vad jag skulle kunna önska mig? hmhm..

Kanske skriver mer sen men nu ska jag ta å äta lite frukost tror jag, nog för jag inte var sådär jättehungrig aja..
Ni får ha en bra dag // Liza


Lördag

Hejsan :)
Idag har jag spenderat dagen i umeå med min syster sofie, alltid lika kul :) Vi har handlat bort en stor del av årets julklappar vilket känns riktigt skönt :) Fast det var en lördag så tycker jag det gick helt okej, det var rätt mkt folk men ändå ett rätt bra flyt vilket är bra om man ska bli klar i vettig tid. Vi åt även kinamat till lunch som är jättegott, fast middagen jag fick nu när jag kom hem var oxå bara hur god som helst, älgfilé hasselbackspotatis rödvinssås och ungsbakad tomat :) mummms. Kvällen spenderar jag hemma, å det har inte mig något emot är rätt trött efter dagen :) Så det blir myspys i soffan för min del.

Men nästa Lördag då hoppas jag att det inte blir en hemmakväll...

Nästa lördag är det ju Luciavaka :)
vad händer? något borde vi ju göra eller vad tycker ni?

Nu ska jag ta en filt å krypa ner i soffan :)

Ha en bra kväll ♥ // Liza

Idol

Ojoj nervöst :)
Har just sett klart idol och ja vad ska man säga det är grymt duktiga alla 3 :) men Calle och Erik drog hem finalplatserna lite otippat men jag gillar de :D

Nu är det eftersnacket som gäller och sen he sig i säng och tacka annelie för kvällens sällskap :)
Imorn blir det stan tror jag iaf så jag får skriva mer sen

Hare gött godnatt // Liza

Fredag :)

Efter en god middag :) å några serie avsnitt ska jag ta å hoppa in i duschen. Annelie kommer på en liten stund och kanske julia på en lite längre stund ;)

För om en halv timma blir det idol och fredagsmys :)
Grymt nice :)

Återkommer kanske mer sen // Liza


Snart så

Sitter för stunden på hemtjänstlokalen :) ska snart iväg och göra sista rycket innan jag slutar :) iofs nån timma kvar men förhoppningvis går det fort :) Sen blir det hem käka lite mat, ev sova lite :] är rätt trött.

Sen vad som händer ikväll återstår att se

Vi hörs // Liza

Stan

Dagen har spenderats i umeå med mamma och pappa :)
Börjat med lite julklapps inhandling som alltid brukar ta sin tid :) Själv så har jag inte direkt köpt något, hehe vet väl inte direkt om mjukisar är värd att nämnas men nya sånna blev det iaf å de är nice ;P

Imorn är det fredag och jag jobbar, som tur var bara på dagen 7:45 till 17:00, pengar behövs iaf nu efter julen :) Vad som händer i helgen vet jag väl inte direkt, Möjligtvis fredagsmys :) och sen blir det nog stan med sofie på lördagen men på kvällen är jag öppen för förslag :)

Inget spännande som hänt heller, det är långt mellan gångera :S

Nu ska jag försöka få mamma att följa mig ut koppla motorvärmaren och hänga tvätt ;P mörker är inte min favvo.
Hoppas ni har haft en bra dag // Liza

Nu så

Kvällen har gått åt till att se tv och sitta vid datorn, men min bärbara håller bara på att dö hela tiden så tillslut blir man lite less.. Har varit inne på apberget hur 14iz nu de än låter :P men jag har raderat albumen och lite sånt, det enda man gör inne på apberget nu för tiden är att kolla om det har hänt något nytt nå mer orkar man inte. Facebook är ju lite mer poppis bland folk, men det är inte heller min grej :S har som inte fattat det roliga med det, bara konstigt upplägg :P har väl iofs kanske inte engagerat mig så mkt i det heller, så det kan ju bero på det ;) aja nog babblat om detta.

Nu blev det då iaf bestämt att det blir Station8 på annandagen, biljetterna släpps tydligen imorn, så se till att fixa en du med så kanske vi ses där :) Ska bli kul att få en kväll ute med brudarna, det var ju ett tag sen sist nu.

Kul att se att läsarantalet stiger nu när bloggen är lösenordsfri :) Har väl kanske inte den roligaste bloggen, men undrar ni något eller har någon fråga så kommentera :)

// Liza


Hästmys

Kom ganska nyss hem :) pappa hade varit ute å jagat och fick skjuta första haren för santo :) riktigt skoj.
Själv har jag varit till stallet med Miriam och Tim :) Jag red bettan medans de körde mogul riktgit mysigt. Alltid lika härligt att komma iväg och spendera nå timmar i stallet med hästarna ♥




Sötisar! Tack så mkt för idag // Liza


+0,5c°

Just nu sitter jag och äter frukost, hallonyoghurt :) Gott.
Ska klä på mig gå ut och koppla motorvärmare till bilen och starta en tvätt, är verkligen i stort behov av det, genom att jag hållt på att måla i en veckas tid i tvättstugan så har tvätten halkat efter och mina lådor börjar vara tom på kläder :P
Sen ska jag iväg till stallet med miriam och tim :) vi ska ut på en liten rid och kör tur :)
Vad det blir sen vet jag ännu inte så det återstår att se :)

Ha en bra dag ♥ // Liza


Promenad

Jag längtar bara så otroligt mkt till julen, julmyset, julklappar som slås in och öppnas, den goda maten och att bara få umgås med familjen.

Sen vill jag mer än gärna ha snö för jag vill kunna va ute, åka skrana m.m :) Visst brudar gör vi det i år oxå?

Nu när jag var ute och gick, passera jag bäcken där vattnet bara dånade fram, lite knas när det är 1 december :)





Bilder efter vägen, bäcken, santo och heckiga jag men det bju jag på.
// Liza


Innan det blir mörkt.

Trots det grymt härliga vädret så har jag bara varit inne hela dagen, vaknade halv 12, tvingar jag mig inte upp fast jag är trött så kan jag lätt sova i evigheter..

Har sett det nya avsnittet av oth :) den serien är verkligen min favvo.

Ne för att bryta dagens inomhusmönster, så tror jag att jag ska klä på mig och ta med santo ut på en liten promenad.

// Liza

1 Decemeber

Min blogg är nu lösenordsfri! :)

   

Så här ser det ut hemma på gården den 1 December -09

Julkram // Liza


Bilder

Här kommer lite bilder på hur det ser ut i mitt nya rum :) Och lite tomtebilder.

 
Julpyntat å färdigt :)

   
Mitt gamla rum som ska tapetseras om.

 
Första adevent och några av mammas 100tals tomtar :)

 

// Liza


RSS 2.0