Rubrik?

Varför är alltid rubriken så svår..?

Sitter just nu på jobbet har ätit middag så ska snart åka en sväng upp till kålaboda.

Igår blev det iaf en dag hemma, magen krånglar och även ryggen å nacken. Behövde en ledig dag för att orka med jobb resten av veckan.

Hade en super tisdag igår tillsammans med Julia :D. Först gick vi en promenad, sen bakade vi snickers å dumle kakor. På kvällen spela vi wii gh. och fikade våra goa kakor :). Detta måste göras fler gånger :)

Nu sitter jag och grubblar över helgens planer :/ svårt att bestämma mig. Tjejkväll på fredag... men då jobbar jag lördag fm.! vilket leder till, en kort och nykter kväll som känns si sådär. så åka lr inte åka..?!

..hm sen måste nog liza spara pengar..

så just nu lutar det åt en hemma helg ihelgen..

nu tillbaka till jobb

Hare!


Inget jag trott..

Helgen var bra :) innehöll bla. film kompisar stan handboll och ledighet :)

Äntligen så fick jag spendera lite tid med mina systrar, var på stan med sofie på lördagen alltid lika kul och sen var jag till stan igår med Linda :) Fick va med på ultraljud å se lillbebben :) Sen så klart kan jag inte åka till stan utan att bränna pengar :) så några plagg och en ny vinterjacka blev det :) Är inne i något bränna pengar il just nu vilket inte är så bra när de är rätt ont om dem.

Har även fått min mobil att bli piggare genom att uppdatera den, men vilket slutade i att alla mina sms och en del kontakter försvann :( blää de suger, men får helt enkelt skriva nya ;) skönt med en normalsnabb mobil igen.



Morgondagen ser jag dock inte fram emot :/.. varför jag? blää känns bara jobbigt. Ibland är det verkligen inte kul med jobb..


Önske tänkande!?
Haha kan inget annat än skratta, ibland blir jag t.o.m. förvånad över mig själv.
men vad leder det till.. hm en aning kluven!?

Just nu vill jag ha något positivt att se fram emot så jag kan få lite energi :)

Ha de bra!


I rymden finns inga känslor! ♥

Kanon Torsdag!

Igår efter jobbet åkte jag och Julia in till umeå för att möta upp Annelie, Erika och Sara :)
Vi åt kinamat på Eurasia :) Sen blev det godis och Bio.

Vi såg I rymden finns inga känslor! Hur kul och bra som helst! Vill bara se den igen så man kan få skratta mera :)



Efter bion blev jag bara så glad, så med ett leende på läpparna och bästa sällskapet så åkte vi hem :)

Sen säger jag bara, Kossor - Flintbacken - 65km/h - Mobil/Sms - Julias skrik - Där är han juh! - ÄLG! - PANIK! - Blinka med helljus - Chock - Tårar + Skratt = Hur kul som helst :P  

Tack för hjärtinfarkten igår julia :D Och tack tjejer för en mycket bra kväll!
Måste göras om!

Hare / Liza


1 vecka har gått..

Veckan har till största delen bestått av jobb på OK, Hemtjänsten och Dagis :) och nu återstår bara en dag/kvälls jobb innan en ledig och efterlängtad helg :)

Har tre superbra extra jobb just nu :) fast jag är hur trött som helst så gillar jag det.

Lördagen som va, hade vi en mindre fest på folkan, som var väl riktigt trevlig :) gav dock upp lite tidigare än de andra pga. trötthet :P

Haha det är typ tragiskt att jag jämt är trött nu förtiden (A) måste ta å börja göra någon nytta, men orken räcker inte till och allt blir bara en ständig stress, men ska försöka jobba på de. För hösten är ju så underbart härlig :) så några promenade lr så borde jag ändå kunna se till att ta tag i.

Hare /Liza


RSS 2.0