"OS" - Mössa

Min Underbara och Snälla Mamma ♥ har virkat en os-mössa till mig :)
Det är ett annat sortsgarn och den är i lila :) å inte riktigt helt lika men den blev super!
Jag gillar den grymt!

Här är resultatet

 
  

Ni får ursäkta mig, men mössan är fin :D ♥

Nu ska jag he mig isäng Godnatt // Liza



Slut på denna vecka..

Usch måste bara nämna att vädret är inte toppen!, brukar vara rätt bra å klaga på de men just nu är det inte speciellt kul heller :S.

Söndag idag och jag är trött som ba den, har jobbat en delad dag idag och det har gått bra :) men det blir nog å lägga sig nu snart så jag orkar med en dag imorgon oxå.

Helgen har varit lugn men bra :) Lördagkväll var vi på MRFs 20års jubileum, det var riktigt god mat och trevligt sällskap, en kväll med alla systrar :). Hade även turen att vinna på lotteriet, fick välja ett pris och mitt val blev ett anläggningskort för år 2010 :) mycket nice! Sen åkte jag ner till ånäset till Gubben där typ många var så jag fick träffa julia och dem :) trevligt trevligt, hoppas alla har haft en bra helg :)

Nu ska jag göra lite saker å sen lägga mig :)
Hare gött! // Liza

Godnatt

Det blev en lugn fredagkväll hemma i soffan :) Nu blir det isäng så jag orkar upp tidigt imorn, jobba en stund på förmiddagen :) Hoppas ni andra haft en bra kväll Godnatt // Liza

Pityriasis rosea även kallad Fjällros

Jepp så heter mina icke roliga prickar :P
var på vårdcentralen idag eller som mamma kallar det cykelvekstad, efter ett evigt väntande fick jag komma in och få ett konstaterande att mina prickar/utslag var pityriasis rosea.

Det förekommer ibland hos barn/unga vuxna, vad det beror på vet man inte riktigt men den är rätt vanlig. Den är ej smittsam. Det börjar med nån få prick/medaljong sen efter ca 2 veckor sprider sig röda prickar/utslag i stortsätt över hela kroppen. I vissa få fall upp mot hals och ansikte. Ibland förekommer klåda och oftast vid värme. Hudsjukdomen är självläkande och kan ta upp till 6-8veckor innan det börjar försvinna (jippi! :( noot, det är ju inte snyggt, direkt.)

Fick iaf kortisonsalva som jag kan smörja på de värsta prickarna och de som kliar mest, å sen är det väl bara att vänta tills det försvinner..

Så nu vet man ju de :) känns som typ myggbett så inte ens på vinterna slipper jag sånt som kliar ;P.

// Liza

Halloj :)

Idag har varit en riktigt slöar dag men även en riktigt bra dag :)
Har typ i stort sätt tagit det lugnt hela dagen ;)

Igår kruppade dock ett av mina knän ihop igen :( blir så grymt less att de ska hända men efter typ en halv tub zon salva så känns de bra igen. Tog mig iaf ut på en promenad idag med santo, det var härligt :)

Prickarna vill dock inte försvinna :/ det blir bara fler och fler. Väldigt märkligt har iaf inte varit med om det förut, det är väl typ kanske nån typ av eksem eller nässelutslag. Har iaf provat smörja med allt :S å ändå så ger det sig inte. Funderar på att kolla upp det imorgon men jag vet dock inte öppettiderna till vårdcentralen? :/

hehe låter som det bara är en hel massa problem med mig :P vilket inte är fallet, inte mer än att jag är en halt prickekorv ;)

Var ner å hälsade på Linda och wilgot ikväll :) snacka om världens charmigaste lillkille ♥, det var trevligt fick ju även hälsa på de lilla nya tillskottet i familjen, supersöt!

Vad som händer imorn vet jag inte än, men det blir iaf jobb en stund på lördag förmiddag och sen en delad dag på söndag så min helg kommer nog blir rätt så lugn.

Aa nä nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, ska ta å lägga mig, fortsätta se de två tornen, har just sett sagan om ringen, shit jag har typ glömt rätt mkt av de filmerna :)

ps: Erika jag fick ditt kort idag :D hehe bättre sent en aldrig ;) Tack så mycket :) :ds

Godnatt Kram // Liza


Onsdag :)

hejsan hoppsan :)
Hemma dag idag oxå, inge nytt :P

Vaknade 8 imorse, helt plötsligt vaknar jag tidigt på mornarna :S vanligast är väl halv 10 - 10
Nu på morgon har jag ätit lite fruskost :), lagt på i pannan för att hålla värmen i huset och kört igång en tvättmaskin :) Idag blir de nog att tvätta kläder hela dagen, massvis med kläder.

Men vad jag med ska sysselsätta mig under dagen vet jag riktigt inte :P
// Liza

typ en rubrik

Hurvens :) kylan har trängt sig in i kroppen och vägrar försvinna.. tror jag snart nog ska krypa ner i sängen under täcket få lite värme. Ska antingen se OS eller sagan om ringen, började se första filmen för nån dag sedan så jag ska nog se klart den :) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :) får väl se. tips?

Var ut med santo på en liten promenad idag trots att de var kallt och snöade, men det var härligt iaf :) Spenderade stort sätt hela helgen inomhus så det var skönt med lite friskluft :)

Godnatt // Liza


Måndag och en ny vecka..

Veckorna bara rusar iväg, sista veckan på februari nu ojoj :) men på ett sätt är det skönt för då blir det förhoppningsvis sol å varmt snart :) Det har varit riktigt kallt nu i helgen och det verkar ska sitta i ett tag framöver, får bara hoppas att de inte blir allt för långvarigt bara.

Har börjat ha ont i halsen igen, det är av å till hela tiden :/ blir grymt less på det.

I helgen har jag varit på burträskmarknad, inhandlat sockar :), Umgåtts med Julia & Annelie på fredagen. Lördagen kom ma å pa hem, vattnet hade frusit å sen har köksavloppet blivit tätt å vatten har svämmat över i en liten skrubb, så får hoppas att det inte är allt för mkt som blivit vattenskadat. Så vi har stökat på med de, å sen kom veronica m.fam. å Linda m.fam å hälsade på :) åt middag, så det var kul å få träffa dem :). Sen på kvällen åkte jag till julia, Såg filmerna UPP och The Uninvited. Båda var bra :). Söndag tog jag det bara lugnt med ma å pa, åt smörgåstårta och lekte rörmockare, dock gick det inge bra men. Sen blev det lite OS tittande och wallander innan jag la mig :)

Just nu gör jag inte så mycket funderar på att se Beck - I stormens öga, sen får jag se vad jag mer hittar på för dagen.
vill ha lön så jag får lite pengar, det är lite fattigt på den fronten... Ååh om man visste vad man ville jobba med å kunde få ett jobb, så hade de inte varit lika illa på den fronten.

Hoppas alla får en bra måndag :) kram / Liza

BOOOnk in i väggen...

ajaj slog just huvve rak in i väggen :S haha trä mot trä

Julia och Annelie åkte just hem :) vi har umgåtts å spelat wii :) å wii va kul de va men för att inte glömma, jobbigt!
Mycket lugn å trevlig kväll :)

Nu ska jag ta in Santo och sen göra kväll, mamma å pappa är borta så jag sover helt själv :/ inte min favvo men de går nog bra :) Imorn är det lördag får se vad som händer då syster m.fam kommer från stan å hälsar på :) trevligt.

Ne Godnatt med er sov gott // Kram Liza

brr nu är det kallt igen...

Det var ju typiskt när man blivit bortskämd med sol å bara nån minus, men solen lyser iaf :) hehe kanske inte nu då för nu är det ju mörkt :p

är grymt sällskapssjuk känner jag :) så jag hittar mer än gärna på något i helgen hoppas någon fler är sugen :)

Annars är allt som lugnt förrutom att jag har blivit prickig :O konstiga små prickar lite här och var vissa kliar å andra inte knepigt :/ inte så fränt iaf :( någon typ av vinter eksem lr nått?

Hör av er ;) om ni vill hitta på något // Liza


vars tog energin vägen?

Har verkligen ingen energi idag, antingen beror det på att jag är halverst förkyld eller att jag har inte tagit tag å gjort något idag..
Tror jag ska tjuva lite energi från Santo, han är alltid lika pigg, glad å busig :)

Ne att sitta vid datorn ger då en verkligen ingen energi så nu ska jag se om jag kan hitta på något..

// Liza


mmh blääää

Just nu svider de i ögonen av trötthet så jag ska nog gå isäng.
Det värker/svider i halsen :( på g till att bli sjuk? hoppas inte.. tummen ner..



Ätit semla Eh ja! :)
Spanat in grabbar Eh ja! ;P
Umgåtts med bästa julia Eh ja! :D

Tummen upp för detta Eh ja! ;)

Godnatt & Sovgott hörrni Kram // Liza

ε›

Ibland händer sånt man inte alls hade förväntat sig!


Fettisdag :)

Tisdag och semmeldag :)

Har inte kunnat ta mig in på bloggen varken i förrgår lr igår men nuså :)
Det är till största delen lugnt å det verkar hela den här veckan bli oxå så :/ lite tråkigt.
Vädret har varit guld men nu är det ju dock lite tråkigare men det funkar de oxå :)

Ne nu ska jag försöka komma på något att göra :) // Liza

Helg ♥

& Alla Hjärtans Dag ♥ ♥ ♥

Steg upp för unegefär 30min sedan har ätit lite frukost å nu sitter jag här :)

Det är kanonfint väder :D jättehärligt. Pappa håller på att skotta fram grillplatsen så det blir nog lite korvgrillning senare idag :) mumms. Sen kommer nog även Mormor och Farmor hit en stund på eftermiddagen :)

Helgen har än så länge varit riktigt bra, så här har den sett ut...
Fredags var jag och mamma in till umeå å brände pengar ;P Och på kvällen var det PARTY!! super trevligt :) Trevligt folk å vänner, bra musik å konstiga händelser ;P Tack alla för en mycket trevlig kväll! Tyvär tog jag inga bilder :/

Lördagen inte alls bakis utan pigg å allert så det var skönt :) vid halv 12 åkte jag ner till folkan och städade med bästa julias hjälp ♥ återingen tack så mycket för hjälpen. Sen blev det en lugn eftermiddag gick en härlig promenad med mamma. På kvällen fick jag sällskap av julia å fredrik, vi såg film å käka lite chips å godis :) gött!

Och denna dag återstår att se :) Men hoppas alla får en bra Alla hjärtans dag ♥ Kramar // Mig


8/2 -10

Min födelsedag :D
Snart är det slut på denna härliga dag :) sitter just nu i min stora mysiga puff som jag fått idag :D

Och så var man 20år och tonåren är förbi, galet vad tiden går :), Men att fylla 20 känns bara bra.
Har haft en riktigt bra dag, har fått en massa gratulationer. Tack så mkt :)

Dagen började med sovmorgon till 9 :) sen blev det frukost å efter den bakade jag chokladbollar, muffins och sockerkaka :) Sen när det var klart så tog jag och santo en promenad. Efter promenaden duschade jag och stökade undan lite i huset, sen blev det en snabbis ner till ånäset och handla lite :). När klockan va strax efter 3 fick jag besök av Annelie och christoffer :) mkt trevligt så vi fikade lite gofika. Vid 5 kom mamma pappa och sofie hem å då blev det middagen och göra tårta. Vid 6 kom Linda Robert och wilgot :) så då blev det ännu mer fika hehe. + Att julia och Annelie kom förbi nu ikväll :) Så då blev det lite fika med julia oxå :D

Hehe så min dag har varit riktigt trevlig och bestått av en hel massa fika :D
Har även fått det jag önskat mig :) super!
Tack för presenterna :D!

Massor av kramar från en mycket glad Liza :D

Godnatt..

Nu säger jag godnatt efter en mycket mysig å trevlig kväll med julia och annelie :)
Film, fruktsallad me vaniljglass, prat och saker från förr :)

Godnatt // Liza

Uppe med tuppen?...

Godmorgon shit vilken sömntuta jag är, ingen direkt morgon människa här inte :P har typ nyss slagit upp gluggarna och ligger fortfarande kvar i sängen under täcket :) gosigt!

Äntligen har det blivit lite bättre väder, inte lika kallt å mindre snöande :)
Tog en promenad igår, som känns i benhinnorna idag. Var även ut på en ridtur med bettan, minns typ inte ens sist jag var ut :) det var både mysigt å härligt, även det känns i benen idag :P.

Nu snart ska jag nog ta å klä på mig och kila ner äta lite frunch, måste tvätta kläder idag och sen blir det åka till stallet, så det blir nog en ridtur idag oxå :) bättra på träningsvärken.

Julia å Annelie hitta på något ikväll? surra lite om nästa fredag och bara chilla? :)



Svar på kommentarer:

Tack Julia å Annelie :) supersnällt!

Erika det hade verkligen varit jättekul om du hade varit hemma :( du kommer att saknas :)

Sara det var ju typiskt :( du borde egentligen komma hem den 12 tycker jag :)

kram på er alla!♥ :) // Liza
 


Party :)

Snart fyller jag 20 :) wiie

Är rätt sugen på att ha 20års fest :) frågan är ju bara den om de kommer någon? ;P
Funderar ev. på att ha det fredag 12/2 isf.

Så jag tänkte Annelie å julia är ni sugna på att hjälpa mig? (A)

// Liza

mörkt!

hm njasi jag tror jag tar tillbaka att jag ska gå ut det kändes lite för mörkt å läskigt att gå ända dit.. :P Det får bli imorn i dagsljuset om det är lika dåligt då :)

Gott och Blandat

Internet här hemma suger, om det är pga. av skitvädret å all snö som ha kommit, skulle iaf inte förvåna mig det suger ju i vanliga fall oxå. Har iaf turen att jag kan låna pappas jobb dator med deras trådlösa internet.

Idag har jag typ i stort sett sovit hela dagen, har varit upp lite då och då :P, sen har jag jobbat mellan halv 3 till 21 ikväll :) och nu är jag hemma har hjälp miriam att hämta hö till bamse.

Hade tänkt se ett avsnitt ncis men då började det inte förrän 00:20 så jag vet inte om jag orkar, annars brukar det börja 23 så det var lite smått drygt.

Nu ska jag nog ut i mörkret å den djupa snön å se om det är snö på internetmottagarn, tror jag tar med santo så jag slipper vara själv :P

// Liza


Ovärt!

la mig i sängen för jag kände inte för något annat just nu...

Skulle typ vilja amputera bort mitt vänstra knä :(, det gör ont som sjutton å jag kan inte böja det utan att det känns som knivar som vrider om. Trodde att det hade gått över genom att det har kännts bra hela dagen men då nu ikväll skulle det börja göra ont igen. Har ingen aning vad som är felet :S om det är ledbandet lr muskeln lr menisk. En aning lur på att det kan vara menisken i knäet som tagit skada för det stämde in ganska bra när jag läste om det. :( aja det suger iaf.
Får hoppas det känns bättre imorn så jag åtminstonde kan gå.

Jobbade idag å det gick ba bra :) fullrulle hela dagen vilket är rätt skönt, tiden går så mkt fortare då :)

Ne nu ska jag burra in mig under 2 täcken å sen ev. sova :)
Hare bra, å ursäkta mina klagoinlägg // Liza


RSS 2.0