gäsp :)

är hos min sötis nu ska sova helt död efter att ha jobbat en hel vecka :/ men nu äntligen ledig, jag ska nog krypa ner i sängen vissa ska ju upp halv 7 så ja antar att de krävs lite sömn :) ne nattinatti allihopa,

de är ju stadsfesten :/ blläää åsså missar man den men aja skitsamma

puss <3

sommarlov..

Nu sitter man här i sängen med blött hår och ska snart iväg och jobba usch säger jag bara de är en plåga, but i need the money :/, tur att vädret är bra lr not de är mulet å regn wiie man blir verkligen peppad, just nu vill jag bara ha helg väldigt mkt..

Hinner knappt med att sitta vid datorn och skriva lite här i bloggen men de är ganska fullt förståeligt :)

Annelie Erika och Julia nu måste vi ta å skärpa oss och hitta på saker!!

jag ska inte babbala så mycket utan ska gå och slita på mig målarkläderna :( suck,

puss på er!

♥ du.

11/6 -07

Horoskop hur mycket ska man lita på det?

LEJONET
23/7-23/8
För dig handlar det om kärlek. Du är lite ambivalent. Kärlekslivet fungerar bra men du är ändå missnöjd.

VATTUMANNEN
21/1-18/2
Kärleken kan trassla lite, vara mycket lockande men också ge dig bekymmer. Du vet inte riktigt vad du vill.

kan nästan tro att mitt stämmer,

tråkigt nog..

jao nu är det inte länge kvar till skolavslutning :), men men inte så mkt mer än att det blir lov..
kvällen blev så lung som den kan bli, måste typ hecka mig ut i lagården å tvätt lite kläder nu sen plocka ihop alla böcker som jag måste lämna igen :)

peppa kubb imorn då :P hmm nja får väll se :) jag har inte så mycket värt att skriva om just nu ^^ men så kan ju livet vara ibland helt enklet :P boooring vill säga!!

♥If you got the money♥

me like... this...

åå så patetisk..

shit de är inte lite varmt ute, skönt att man är ledig iaf :),
orka inte skriva så mycket blogg just nu men hare gött :D



du klankar ner på alla men skiter i hur folk tar det... just ja du "skojjar ju bara".. det kretsar inte bara om dig.. du måste väll kunna tåla skämt om du räknar med att alla andra ska göra det.. det är kanske inte alltid så kul när du hela tiden klagar..tänk efter lite kanske!! 

Man behandlar folk som man själv vill bli behandlad å då får du ju ta konsekvenserna..



♥.. om du kunde förstå..♥


huvudvärk hela vecka!!

Börjar bli nådigt less nu :( kan den inte bara försvinna, ja fattar inte men drygt är det iaf. och det är väll inte det ända som är drygt heller..

jag tar de dåliga först!

det finns ett äckel som stör mig och äcklar mig nådigt hårt och har alltid gjort sen jag träffade J. tänk att den personen inte har något eget liv utan köper sina vänner och utnyttjar sin bror för att äns få träffa brudar.. du är ett äckel och låt mig va.. jag skiter fullständigt i det.. och din humor är verkligen på lågstadienivå..

jag måste bara skriva det för att du är så irriterande...

sen en annan person, som får mig mest att bara bli arg.. går runt och säger till alla vad du känner och massa skit, sen är du på mig å ställer världens press på mig, att välja mellan alla mina kompisar.. och sen sjunker du sådär lågt.. är det sant skulle jag aldrig mer vilja ha med dig att göra.. äckligt.. fyfan.. lita aldrig på killar helt enkelt å särskilt inte från den surhålan..

å sen du din f*tta, backstabbing bitch.. vet att man aldrig mer ska säga något till dig iaf, huvudsaken är väll att du får all uppmärksamhet.. du är så tröög så man blir tokig, å sen inse han vill inte ha dig han har en annan tjej nu.. PUCKO!!! + du ska inte säga något när du ändå är värst själv..

ne usch till allt de där..
tur att solen iaf har börjat lysa in på fler ställen, känns mkt bättre iaf. :) vissa saker kommer man aldrig få svar på och vissa aldrig äns få veta. försöka släppa allt, och bara se va som händer..


såg även fotboll ikväll Nysätra vs. Lövånger 0-2, riktigt otur, men nysätra spelade riktigt bra i andra halvleken, synd bara att dommarn var fuckad!

har även sett OTH och jag vill ha avsnitt 20 <3 nu börjar det dra ihop sig och jag är sjukt nyfiken på vad som kommer att hända :O,


Såg även världens bästa film, "stomp the yard" en ny film som typ inte äns kommit på bio i sverige ännu :), i love it.. shit sånna där filmer borde det få finnas miljarder av <3333, PÖZZ!!

skolan var även helt okej hade en lektion å sedan vare jenningsloppet vilket inte var så ansträngande, :P imorn blire oxå bara en lektion, vilket är väldigt soft, se film lr nått blire typ =)

ne nu har jag verkligen babblat allt i ett, fast de är nog inte äns hälften egentligen :P

nu ska jag ta och sova Godnatt pusspuss / En liza som lättar på hjärtat..


RSS 2.0