Det blir 800 grader...

Ja det känns åtminstonde som de :P Shit vilket kanon väder det är. rätt typiskt att man jobbar :( men det är ju bara början av sommarn så de kommer väl fler sånna här dagar får man hoppas :)

På jobbet går det bara bra, dock lite trött på mornarna och väldit trött efter värmen :) men endast 2 dagar kvar nu fram tills några dagar av ledighet :) ska bli grymt skönt.

Rätt avis på alla de människor som haft möjligheten att lega på stranden och även ta sig ett dopp :) fast det har jag iofs redan gjort på kreta så :)

Igår var jag ner till stugan :) Det är ju bara så gudomligt mysigt å härligt där nere.

 
Solnedgången

Utsikt från altan, svagt där bort vid den rosa himlen ser man vindkraftverken :) Man ser dem mycket väl från vår stuga :) får lite skärårds känsla över det hela.

Kära lilla vovven :P höhö

Ne nu ska jag göra mig klar och åka ner till stugan igen :)
Vi hörs Puss

Patrik <3

Bamse

20 åriga Basse är hemma igen efter att ha varit borta 1 vecka  :)
Så skönt :)

Våran hund...

Först kan man ju ens fråga sig om han är en hund :S för han beter sig som allt annat förutom just en hund.
Vad man än gör eller vilka saker som man än har framme så nog visst fan är han där å terrar.

Han är hopplös och grymt enerverande när han är på dem där ilen.

Min husnyckel är ett av offren. Det hela började med att jag hade ett helt och fint nyckelband som han sedan fick tag på utomhus när jag hade hängt bort nyckel, han kortade snabbt å enkelt av bandet till 5cm långt...

Och nu ikväll for jag en sväng så jag hängde bort nyckel och tänkte inte så mkt mer på saken. Sen nu när jag kom hem så är spiken krokig/böjd det finns ingen nyckel hängandes där och en jävligt glad hund. så min tanke är Idioten har fan ätit upp nyckel för de skulle aldrig förvånna mig. Sen försökte jag kolla runt omkring å se om jag kunde hitta den, ne då beter han sig som ett jäkla mongo och börjar atack springa mot mig å hugga å morra :S jäkla idiot!.. Sen fortsätter han och tror att han är mallig fast han är världens största mes.. tills jag hittar nyckel som är helt utan band och en oval nyckelring dock en helt orörd nyckel. vilket va en jäkla tur för han.. annars hade han nog fått rätt ont i magen, men det hade varit rätt åt honom.. 

ÅÅH känner bara hur mkt jag hettar... men nu är jag inne å han får tusan sitta kvar där ute tills mamma å pappa tar in honom.

Men bara så ni vet så älskar jag santo, men ogillar skarp hans dåliga sida.

Ursäkta svordommar å mitt språk men jag måste av reagera mig. Nu ska jag gå å städa mitt rum så jag får annat att tänka på :)


En härlig sommar dag :)

Tack för sällskapet annelie :D

Började med att åka ner till ånäset var förbi på kyrkogården :) sen åkte vi till Ica köpte lite kakor sen blev det ok och en korv i baguett och sen hem förbi hemma hos annelie :) och efter det hem hit :) spela kubb :] jag vann båda gångerna hihi.
sen blev det gräsmattan å pressa en stund men hade väl ingen direkt ro till det :) sen blev det lite sommarfika ute :)
aa riktigt nice var det :)


Kärlek från midsommar

Jag bad folket visa lite kärlek ;P

och det här var...


Patrik & Alexanders kärlek till varandra :)
väldigt fint sätt att utrycka det på :P

Och här kommer lite vänskaplig kärlek...


Annelie och Patrik

Och kärlek mellan syster och ex pojkvännen... :P höhö


Linda Patrik :) & Robert, snygg pose ;P

Det var år 2009s midsommar kärlek :)

Min lediga dag :)

Godmorgon :) jag vet att jag inte är upp med tuppen men man måste ju passa på med lite sovmorgon när man är ledig :)
Det är kanonväder tittade på termometern och där stod det Out: 30,4 grader (i solen iaf) :) aa det är ju inget att klaga på ska fika lite frukost nu hade jag tänkt sen blir det att fräscha till sig lite å sedan på med bikinin och ut i vackervädret :)

Får se om det blir att hitta på något idag :) jag har iaf bestämt mig för att skjuta på städningen och ta den i eftermiddag ist :) kan ju inte låta en dag som denna gå till spillo inomhus :)

ska inte skriva så mkt mer :) återkommer mer sen.

Bamse vars är du man blir orolig när du är borta flera dagar, kom hem. Hoppas inget har hänt :(


ännu en dag

Ja då var ännu en dag på jobbet gjord =) kom ganska nyligt hem efter att ha jobbat kväll. det gick ju bara fint gamlen är ju bara för go =)

Steg upp 9 trots att jag inte började förän halv 3 :) så jag gredde ut lite stängseltråd på förmiddagen sen duschade jag och åkte till robban lämnade igen några skolböcker, kollade rean på lord och hämtade ut ett paket :) ja det var det jag han :)

Imorn är jag ledig så jag ska nog passa på att städa och sen blir det nog att ligga ute om solen väljer att titta fram :) snacka om kanonväder som varit de senaste dagarn :) AC:n går för fullt i bilen på jobbet, inte så konstig att man blir förkyld :P höhö

Ne nu kom min kära annelie så nu ska jag vara social :) det blir chirre å dirre + film ;) Fett nice
Hare gött folket så hörs vi!

av och till..

Snart så är det dax för lite käk =) börjar bli rätt hungrig.

Idag har jag jobbat mellan 7:45 -14:45 :) gick bara fint, dock lite segt pga. att det finns så lite att göra nu för tillfället men det är ändå skönt när det är första dagarna på sommarn, för man hinner lära sig allt i sin takt och slipper stressa :).

Annars är läget ganska lugnt, det blir bara mer ont i halsen och jag är inne på dag 2 på den icke ljuvliga veckan så aa när den här veckan är över skulle jag gissa på att de känns mkt bättre.

Planer för ikväll har jag väl inte direkt ska förbi hos miriam en stund å surra lite om bettan =)

nu måste jag kila återkommer kanske senare.
Inläggen blir ju inte så spännande just nu men iaf :)

P<3 saknar dig!
Puss

22/6 måndag :)

Hej allihopa så snart jag får tid å ork ska jag försöka lägga ut lite olika bilder från vad som har hänt under de senaste dagarna :) Hade ju den turen att jag fick en jäkligt fin digitalkamera i studentpresent :) så nu kanske det kommer att bli lite bilder :) måste dock få upp blogg ilet en aning ;P höhö.

men just nu nöjer jag med att berätta...

Jag och patrik har varit tsm i 3 månader  <3 (Igår söndag 21/6) puss på dig älskling!
Just nu är han i Finland hos sin pappa han åkte idag och jag saknar han redan :( det är nog bara för att jag vet att jag inte har någon möjlighet att träffa han, men han kommer hem på måndag nästa vecka så då får jag förhoppningsvis pussa på honom igen :) Hoppas att du har kul där borta nu!

Själv ska jag roa mig genom att jobba hela veckan, jobbade idag måndag jobbar tisdag onsdag ledig torsdag jobbar fredag lördag söndag och måndag sen är jag ledig, känns lite tungt men det ska nog gå bra :)

En dålig sak är dock att jag har börjat få ont i halsen å är nog på g att bli sjuk :( suck jag vill verkligen inte det. men vad ör man åt det?

Nu räcker det för ikväll :) ska ta och sova. Godnatt.

Tänker på dig patrik <3 pussar i mängder.


Hipp Hipp Hurra..

Grattis till storasyster Linda som bara fyller 27 år idag :D
Hoppas du haft en kanon dag!
Å sen inte för att glömma tack så mycket för fikat!


hahaha

ja som ni ser så försöker jag fixa bloggen, det är inte det lättaste som finns för en trögskalle som jag :P
nu har jag suttit här allt för länge så nu ger jag mig. får fixa resten när jag känner att jag har ork och tid till det.
För tillfället får den vara såhär, blev iaf lite trevligare än svart iaf.

Ska försöka att skriva lite om vad som hänt och så. men nu får det tyvär vänta.

Seeya!

ojoj hur ska detta gå..

Idag är det Måndag vi har operations dagsverk :P inte värt så jag har varit i stan fixat det sista till studenten, så nu är iaf kläderna klart känns bra. får ljuga ihop att jag varit duktig å städat här hemma å sen betala 100 jäkla spänn :P

Börjar dock var lite nervös och har en del ångest för jag har inte hunnit plugga så värst mkt, men vi får väl se hur det går ska inte sitta här vid datorn allt för länge nu så då kanske jag hinner läsa på en aning. Som tur är ju att det alltid går att göra om.

Imorn är det tisdag vi ska spela brännboll lr iaf dem som vill typ kl 12, sen skulle jag vilja in till skeå å se balen men vet inte om jag måste skippa den pga. att studenvagnen måste kläs å min klass kommer bli något bitter om jag inte kommer å hjälper å är med på "sista kvällen med klassen" , hm hm får se hur det slutar.

Känns som att mycket är väldigt oplanerat och att det är mkt som är ogjort :/ men förhoppningsvis löser det sig.

På onsdag smäller det :) då tar jag och många andra STUDENTEN!!! fy fan så skönt. då har man gått förskola låg- & mellanstadie, högstadie och nu gymnasiet helt galet många år i skolan.



Den här är studentklänning :) sedan blir det att färga hårtet vet dock inte om jag ska ha det rakt eller om jag ska locka det, vad tycker ni?

Måste nog sätta mig ner och planera vad som behövs speciellt till studentfrukosten och sedan på kvällen. Det blir studentskivan på X3M hoppas de blir kul iaf :)

ska inte skriva så mkt mer i nu läget återkommer mer sen :)
Hare gött kramkram

Sverige - Flarken

Nu var man hemma och tillbaka till det vanliga livet :) måste säga att det känns riktigt bra. nog för det känns som man är lite lost och som att man har missat en hel del :) men nu är jag ju hemma igen så de blir nog ordning på det.

Har haft en kanon härligt vecka på kreta med mamma och pappa :)
Det började dock med förseningar på flyget vet inte exakt men några timmar blev det iaf. Men flygresan gick fint, väskorna tog dock riktigt lång tid att få ut. Sen bar det av med Rally Bussen till hotellet sen om sider fick nyckel till rummet, riktigt fint 3 balkonger och 2 stor rum :) sen sova.

Det var kanon fint väder hela veckan max 6 timmar med moln/soldis typ, :) runt 25 - säkerligen upp till 40 grader :D helt galet varmt, man har inte gjort annat än att svettas typ :S, har solat men dock fegat lite för rädslan för att bränna mig, så jag är inte direkt brun :) så nu vet alla det.  Sen blir jag typ ändå bara som en röd tomat :D.

Kortfattat då så har veckan bestått av.
- Chill på hotellrummet
- Solat och badat vid / i polen :)
- Varit in till huvudstaden chania :) 2 gånger kollade affärer.
- Strosat runt på de affärer i närområdet mest bara kikat.
- Ätit en massa god mat :) säkerligen gått upp nå kilon :P höhö
- Solat och badat vid / i havet :D super härligt, dock inge vidare att få saltvattnet i mun x(
- Ja och annat smått och gott.
- Inte för att glömma bil och flygresa dit å hem ;P

Måster bara berätta om...

Historian om Rally Bussen lr fartdåren till busschaufför (på dit vägen).
har nog aldrigt åkt någon så läskig busstur, man kunde då inte sova trots man helst hade velat. Hängde å krängde i kruvorna och fort gick det, över 110km/h på kretas krokiga små dåliga vägar. Sen efter första hotellet blev det en liten återvändsgränd för där det en gång hade gått en väg stod nu en restaurang / nått (så trött) nere vid stranden mitt på där vägen hade gått förrut, så där fanns nu igen väg utan det var gjort fina trottoarer med fastskruvade bänkar, vad tror ni bussen gör? snor om? haha nej nej, den kör upp på en trottoarkant som är minst 15cm hög kör å sicksackar mellan fastskruvade parkbänkar och lyktstolpar mellan ett hus och sandstranden som är just och pass bussen brädd. ja sen var vi fast och inte gick det då sno? enda utvägen var ner för den höga trottoaren med den fullstora bussen full med människor. Busschaufförn pumpade upp bussen till max och funderade en stund, smart som jag är så gav jag han tipset att om han skulle ner för nu den 20cm höga trottoaren så var det nog bäst att gå så rakt ut som möjligt, folket i bussen var missnöjd och nervös självklart var man det själv oxå men det var bara att hålla humöret uppe, (vi satt längst fram och gav busschaufförn moraliskt stöd ;P. Och då bar det av ner för trottoaren med den stor bussen ett kraftigt sidosving men vi klarade oss :) stor suck från alla, och världens lyckligaste busschaufför som var nog rätt stolt att han lyckades reda ut sittuationen, han började snabbt ringa alla sina kompisar och berättade vad fan han sysslade med ;P.  ja sen kan jag ju lova det blev en lugn resa till de andra hotellen och ingen mer terrängbuss för oss inte :) vilket var rätt skönt. Reseguiden ber nog aldrig mer busschauffören att ta den vägen nån fler gång ;).

svårt att berätta ni skulle ha varit med, lr ne de skulle ni inte men iaf :D

lite om vad jag har gjort, kommer eventuellt nå bilder senare ;)

Hoppas alla haft det bra här hemma :D
XOXO / Liza

RSS 2.0