torsdag..

Okej mitt tidigare inlägg idag lät nog lite värre än vad det var =/ de är iaf inget som ha hänt med mig :)

Har jobbat i eftermiddag så jag känner mig rätt så trött + att jag har ont i halsen :/ inte alls direkt värt.
Imorn är det iaf fredag & valborg, ser verkligen fram emot de :) hoppas de blir en lyckad kväll.

Har en hel del saker jag ska göra på förmiddagen så det blir nog inte att sova allt för länge så jag hinner med allt :)
Sen har jag inte bestämt vad jag ska ha för kläder än heller, typiskt mig :P men jag köpte en vågtång tidigare i veckan å har nyss provat den så jag tror det blir å våga håret, hade tänkt gulla med julia :] (A)

Är dock jäkligt less på mitt äckligt fula och nötta hår, snacka om att permanetningen förstörde det. Sen har jag en fett jäkla utväxt oxå men hinner inte fixa de nu så, så det får helt enklet va en liten stund till :/

Vart inte så serriöst gjort + att jag är grymt heckig men såhär blev det iaf nu när jag provade att våga hårt.



Ne nu ska jag nog leta mig i säng ladda upp (mig)batteriet + kamerans ;) inför imorn.
Godnatt // Liza


urk..

tror just min mage vred sig ut och in och fylldes med en klump av oro :( blää
hoppas att de jag tror inte stämmer, men ibland så brukar de ju va rätt..
egentligen förstår jag inte varför jag bryr mig så hårt men kroppen gör det automatiskt å då har man inget att säga till om.
Ne nu ska jag försöka att inte tänka mer på det här utan hoppas att illamåendet går över. Å visar det sig va som jag ev gissar så är det ju bara helt enkelt att acceptera det.

ska ut å hjälpa pappa med veden nu, kanske får något annat att tänka på.
Ha en bra dag // Liza


Nurå..

Nu kände jag att det var dags att skriva av sig lite.. Sitter just nu vid datorn med ett stor iskallt vattenglas, jag som inte ens gillar vatten men efter ett träningspass är det alltid gott :)

Igår var det en slödag och det blev inte alls mkt gjort mer än jobb på förmiddag, På kvällen vart jag så less på att bara sitta hemma och inte gör nått så jag åkte till stallet, mockade och borstad bettan och bamse :) Det är bara hur lungt å härligt å vad i stallet. Det blev en rätt ordentlig genom borstning speciellt för bamse som löste mängders mängder med hår :)
Här är lite bildbevis på allt hår ;)



Idag tisdag har jag varit riktigt slö på förmiddagen, såg de nya avsnitten av gossip & oth. Tog mig i kragen på eftermiddagen och gick/joggade runt västbyn så då kändes de lite bättre :) sen blev det även bandy i ånäset med julia emmy å grabbarna :) det är riktigt kul, men dock har man ju inte den bästa kondisen å sen är det grymt irri att jag alltid ska ha ont nån stanns :/ men än så länge är de iaf ingen katastrof. Blev även att jag julia å anton spelade lite basket, körde 21, hihi å jag lyckades tom. vinna :D that's nice.

Imorn ska jag följa pappa en sväng till skeå sen blir det jobb för min del, missar alltså innebandyn men jag behöver pengar så. Jobbar även på torsdag å sen är det ju fan fredag :D jippi!

Fredag = Valborg = Fest = Taggad = Nice :D hehe hoppas bara jag slutat vara en sån jäkla pms kärring som jag varit nu nå dar :P kommer typ på mig själv att jag blir sur å irri för inget :S men så kan det va ibland ;)

Iaf grabbarna i brände/kålaboda har styrt fest så det ska bli fett nice, + att vi slapp styra den här gången, nu hoppas jag att alla andra är lika taggade som jag ;) å sen är det bara att fixa en bra förfest :D.

Ja nu tror jag att jag i stortsätt har fått skrivit av mig de jag hade i huvve för stunden iaf, nu dröjer det väl inte så länge innan det blir att gå i säng :)

Godnatt // Liza


Knasigt

Halloj :) vaknad 04:25 imorse men vägrade stiga upp, så de fick bli 9:30 ist efter än super knasig dröm :P det går ju som aldrig återberätta en dröm på ett förstående å bra sätt. Det händer så mkt slumpmässiga saker hela tiden som man inte riktigt förstår varför, det hade varit lätt om man kunde spela in det som en liten mini film av alla bilder som passerar i ens huvud :P haha ja iaf den var nog den knäppaste dröm jag haft på länge.

Nu har jag nyss sett Glee och ätit lite frukost så nu funderar jag på vad jag ska hitta på under dagen :) Jobbar ikväll och sen imorn är det fredag och helg :D hur härligt är inte de ;) Förra helgen var riktigt bra, men den här helgen blir en lugn helg, 3 helger på raken å nästa helg är det ju valborg så de får räcka ;P

kan inte riktigt sluta tänka på min knasig dröm, så här kommer lite innehåll av drömmen i punkform.
• Medverkande: Jag, Julia, Annelie, Fredrik, Henrik, Andreas och en massa andra konstiga människor.
• Vi alla åkte i Andreas bil, vi skulle se nån knäpp föreställning vilket jag inte kommer ihåg namnet på.
• Det var jättemycket folk, å föreställningen/underhållningen hade inget sammanhang.
• Efteråt skulle vi åka hem, men jag kommer på att jag glömde jackan fast att jag hade den på mig.
• Helt plötsligt sitter jag i baksätet med två jaktknivar och frågar henke om diskmaskinen är klar.
• Alla svarar nej, men sen så märker jag att det var rent och jag blir sur och irri för att de andra skämtade.
• Jag bestämmer mig för att inte säga något på hela vägen hem, men tröttnar och hoppar ur bilen.
• Tjurig som jag var började jag gå efter E4 och be om lift, men fredrik som körde bilen vägrade lämna mig så han körde sakta bakom.
• Sen passera vi en rastplats där det ligger en kvinna död, vi hade sett henne tidigare när hon försökt lifta.
• Jag plockar upp en pistol och hoppar in i bilen igen, vi alla bestämmer oss för att hitta mördaren.
• Helt plötsligt är vi nå superhjältar som jagar mördarNA.. på skoter.. och vi är utanför min stuga.
• "Superhjältarna" är inte längre vi utan en massa andra goda personer som kämpar mot de onda.
• Endast jag och andreas är kvar av oss, jag skjuter ihjäl massa människor (skippar senen före ;P)
• Sen är det ett enda kaos med fallskärmar, spränglera, människor som flyter runt döda i vattnet
• De onda är döda men en god "superhjälte" är fast i vattnet bland dem.. något jättekonstigt händer,den goda kom undan och plötsligt försvinner allt
• Jag vaknar upp ;P


Blev typ i stortsätt hela drömmen ;P, man kan ju undra om man är knäpp ibland när man drömmer. utelämnade lite scener hihi ;P.

Ne nu hade jag inte tänkt skriva så mkt mer :)
// Liza


Hård träning ;P

Idag började jag med sovmorgon, prata en stund med syster sofie i tele och sen såg jag det nya avsnittet av Glee.
Sen efter lunch åkte jag till stallet å bettan ♥ red till ridskolan och premiär red i det nya ridhuset :) shit va nice, helt underbart och bettan gick kanon :) aa så det var toppen. Bettan är världens bästa ♥. Det är verkligen något speciellt med att rida och hålla på med hästar, jag älskar den känslan och lugn man får!

Sen när jag kom hem duschade jag av mig hästlukten och tog på mig träningskläderna, käkade middag och åkte sedan ner till ånäset. Spelade innebandy med julia, emmy och grabbarna :) riktigt jobbigt men skoj ;)

Efter bandyn blev det lite byte av kläder och sedan ut på en promenad med mamma så jag har ganska nyss kommit hem :) Riktigt härligt!

Förkylningen börjar kännas lite bättre men det är inte helt hundra men dagen har varit härlig :)
Snart är det helg oxå, det gillar vi!

Hare bra Godnatt // Liza

"!%¤#%(/(=()=

Jag brinner av ilska på den satans jävla hundfan som är så in i helvete nonchalant...:@
Så jag är verkligen inte på humör denna förmiddag..

Helgen + måndag..

Kom ganska nyss in har varit å gått en liten prommis med santo, har i stortsätt suttit inne hela dagen vilket är pga. förkylningen :( Det är galet hur orklös kroppen blir när man är sjuk, jag gillar det inte! Rösten har blivit pyttelite bättre...

Fredagen bestod till största delen av jobb och trötthet..försökte krya på mig i största möjliga mån inför lördagen.
Lördag förmiddag tog jag det lungt fick besök av syster linda och wilgot :) Sen på kvällen var det Fest som blev rätt så lyckad :) mkt folk.. dock kom sånna som ej var bjudna men sånt gör man inte så mkt åt. Jag hade iaf trevligt + att annelie spenderade natten hos mig på en madrass :) 
Söndagen när jag vaknade så var min röst borta och det lät som jag kommit i målbrottet :P och ja det var inte så lätt att prata i telefon å självklart är det då folk passar på att ringa ;P höhö. Dagen blev iaf en slöardag städade folkan och sen på kvällen såg vi film hemma här rätt nice :)
Idag måndag har jag bara tagit de lugnt suttit ute en stund i solen, fortfarande hes å jäklig men förhoppningsvis går det över :)

Här är lite bilder från i lördags har även lagt ut på facebook :)

  

  

// Liza


halstabletter & näsdukar är nu mina vänner

Jepp typiskt nog skulle man gå å bli förkyld :( inte alls värt nu när det snart är helg och en efter längtad sådan oxå.
Har varit kek hela dagen, å ingen halstablett har direkt lindrat mitt halsont utan det är typ när man har ätit något det har kännts lite bättre så det är bläää.

Så jag hoppas att den går över lika fort som den kom, men det kan jag nog glömma för de som har varit sjuka i närheten har det tagit evigheter för att bli frisk å det lär säkert va detsamma för mig.

Jobba imorn så jag hoppas det går bra. Nu ska jag nog ta å lägga mig i sängen å sova då slipper man vara medveten om att man har ont i halsen iaf.

Godnatt // Liza



7/4

Det är inte så ofta jag skriver här...

Påskhelgen var iaf toppen! ♥
Syster Veronica m.fam var å hälsade på i hela 2dagar ;) överraskningsfest för Julia :) Skoter och en dag nere i stugan.
 
Dagens innehåll
• Sovmorgon till 9:30
• Fruksot & 2st gossip girl avsnitt
• Ridtur med bettan :)
• Tvätta kläder
• Promenad med santo :)
• Dusch & Middag
• Innebandy 18-20

Ja så nu blir det bara att ta de lugnt :) gruva för träningsvärk :P
& börja tagga inför lördag :D

// Liza


RSS 2.0