Påskhelgen :)

Okej jag är verkligen dålig på att skriva här, jag tar mig aldrig tid heller :P

Torsdagen kom jag hem från praktiken =) chockade alla ;P hehe, sen var jag med aa ni vet ^^ hihi

Fredagen tog jag väl de mest bara lugnt var nere i stugan på förmiddagen sen på kvällen åkta jag och annelie in till skeå och hade en super trevlig kväll tillsammans med grabbarna i Fast and Furious, grymt bra film! sen blev det en strips meny på krysset =) riktigt gott, aa sen på vägen hem hände de en lite olycka.. Ja ni kan läsa mer på annelies blogg :) tack för den välbehövda kvällen bruden <3

Lördagen spenderade jag eftermiddagen i stugan med linda robert och wilgot :) käkade god mat och myste i värmen. dock lite trisst väder men det var trevligt iaf :) sen efter middagen åkte jag hem och annelie kom för bi satt å surrade lite :) hon fick va mitt smakråd, ja vad får inte den bruden stå ut med :D. kvällen osv...

Söndagen bar det av hem grilla lite korv med mamma å pappa å bara sitta ute i solen en stund :) sen kom sofie å robert och vi käkade middag sen åkte jag igen :)

Idag kom jag hem, snacka om härligt väder ;), grillade mer korv med mamma å pappa sen kom även linda robert och wilgot och grillade krov =) de var trevligt, wilgot är ju bara så go :D.
sen ikväll for jag ut och red riktigt härligt, fick sällskap av miriam och cykeln =) kul att få prata lite och pyssla om hästarna. Hårbock eller horbock :P lr hur de nu var hehe.

Ja helgen har varit riktigt mysig och bra :) så ja är nöjd nu är det 1 veckas lov att se fram imot hoppas de händer nå kul :D

Hare bra folket nu ska jag nog krypa isäng :)
Godnatt Pöss!

Jag lever

fast det varit rätt dött här på bloggen :) jag ber om ursäkt men tanken har hela tiden funnits där att jag skulle ta å skriva, men har dock aldrig haft tillräckligt med ork och tid för att ta tag i det.

Under ca 2 veckor har de väl hänt en hel del :) fast har i störstadelen varit riktigt förkyld och är fortfarande det. Ja som ni vet så är ju förkylning en riktigt tjurig jävel, har man en gång fått de blir man baske mig aldrig kvitt det.

Praktiken har rullat på inte så märkvärdig men helt okej :) tror man blev lite bortskämd på kummin :P. Nu är det bara en vecka kvar på invito känns ändå rätt skönt. Snart är de ju även påsklov som jag längtar till och även andra små grejer ;)

Nu ska jag strax ta å duscha för att sen åkta å gratta julia som fyllde 19 igår :D stort grattis till henne.

ja kanske får ta å skriva något mer intressant senar men för stunden var de som tomt i hjärnan :)

hare gött nu folket!
seeya DUDE!! ;P

Ps: var in på blomsteraffärn i ånäset idag riktigt mys :) kul att de är tebax så man kan titta in där å hitta sig nån fin grej då och då :).


<3


 


RSS 2.0