What is love..

  • Folkrace me linda och wilgot = kul men kallt
  • Myspys och gotteli gottgott med Annelie å Sandra = SUPER me like :D
  • Snyft filmer som man blir kär av = I love!
  • Sms = beroende
  • Glad = som bara den
  • Getingar = I don't like, annelie flugsmällan + liza dammsugaren
  • prata med dig = fniss
  • sova med annelie = ooh
  • se the hitcher = läskigt!!! skrämma sandras lillebror, köra bil hem!
  • Kidnappa Annelie = förlåt sandra
  • Helgen = slut det suger
  • Dissen = eh ja!

_____________________________________________________________________________________________

Puss på er alla söta människor! (<3)
/ Liza


no air..

Ska det där kallas vänskap? det är frågan.. känner att jag är rätt besviken!

...fredag igår, var ändå rätt nice. fick sluta strax innan 12 vilket var riktigt skönt faktiskt. Gick på skolan med ankan, åt och pratade lite :) sen umgicks vi med annelie å tog en promenad ner till konsum där vi satt å hängde i parken utanför centrumhuset :). Haha samtalsämnet var vem Kim smsade med ;P och jag hade ingen aning ^^ när klockan närmade 3 så gick vi till badhuset och väntade på bussen :) kvällen, spenderade jag hemma i soffan och film :) , men var även nån timma hos Linda där även Miriam Amanda å Sandra var :) de var riktigt kul. men de var inte de ända som va kul under kvällen :)

Nu idag blir det att åka på folkrace med Linda, det ser jag verkligen fram emot =)
Sen på kvällen ska jag våga mig till bygdeå och vara med Annelie å Sandra :D de ska bli kul!

men nu ska jag bara ta å hitta nå kläder!

vi hörs å ses!

XOXO / Liza :] tihi


därför att..

Känner för att skriva ett kärt litet inlägg här ikväll, för jag är glad :D det är bara helmys att få vara såhär glad :D
skolan känns typ bra, annelie ida å sandra är typ bara supersöta flikkor :D

Har varit hos Annelie ikväll å igår de är nog bland de bästa som finns, man kan bara va! En äkta bästis! :) har så himla kul ihop med dig!

å sen måste jag verkligen tacka Sandra som först räddar min hunger idag på skolan med mariekex å sen gjort min blogg supernice :D tacktack å åter tack :D supersnällt av dig!

Puss på er!

/ En mycket glad Liza


Första..

Måndag och skola, jag gillar inte de första veckorna efter ett sommarlov, de är de mest tråkigaste som finns, t.ex. som idag kom hit 08:20 och började inte förän 10:00 då hade jag religon fick skriva ett brev å presentera mig, sen hade jag inte de andra lektionerna. så jag har slutat å taxin kommer inte förän 15:40,

Sen har jag haft så tråkigt så jag har skaffat en facebook :) så ni kan ju spana in där å bli min vän :)

Sen har de väl inte hänt något specielt :)

charmknutte!

jag är glad fast uttråkad, lite smått irri på en person,

puss på er sötningar / Liza

s.m.s

Okej vad ska jag skriva, jo helgen är slut och det har verkligen inte hänt något! sucks. Är smått splittrad just nu å vet inte vad jag vill!!! har nog alldeles för höga förväntningar på en hel del. Förhoppningsvis vänder det och jag kanske kan börja släppa saker, som i vid det här laget bara känns omöjligt. När jag har det vill jag inte ha det, men sen när jag inte har det så är det de ända jag vill ha! TOMTEGRÖT säger jag bara!

Så här såg min spännande helg ut!
Fredagen, slutade skolan strax innan 10 pga. en viss olycka. åkte hem runt halv 1 med mamma men vi handlade lite först, väl hemma la jag mig å sovde en stund, försöka höra om de hände något, men som vanligt inget! Så jag ringde min söta annelie å undrade om hon orkade drass med mig en fredagkväll, och det gick hon med på mot betalning ofc. ;)
så jag spenderade kvällen hos henne tills hon blev less å sparkade ut mig i kylan och det hemska mörkret. jag startade min vän forden och körde den långa vägen hem till västerbyn, under resans gång var jag med om något riktigt läskigt. så väl hemma sprang jag in till min andra vän sängen å kröp ner där. det var fredagen...



Därefter kom lördagen, jag vaknade upp med planer på att fara på folkrace men ingen aning om någon annan skulle dit, mamma å pappa hittade på att de skulle in till stan och handla och hälsa på tyra som fyllt hela 5 år. så jag stod i valet och kvalet med det slutade med att jag åkte in till stan.

Det blev nya crocs ^^ (nu har jag 2par + 1 fejk)



+ att jag fixat nya tapeter till mitt rum hoppas de blir bra!

Så de var rätt kul att fara in till stan trots att jag missade folkracen men men inte hela världen!
kvällens händelser blev inte så mycket mer än att hecka i ånäset + att bli sms terrad :D men de var nog de som gjorde kvällen bra ;)

och nu helt plötsligt är det söndag, jag sitter inlindad i mitt mystäcke, och gör verkligen inget mer än att skriva blogg! Jag vaknade iaf upp imorse efter att ha drömt den mysigaste å mest spännande drömmen om en kille! gör gärna om det! vad som blir idag det får helt enkelt ödet bestämma, ska iaf se klart filmen 21.

kommer snart behöva ett damp inlägg men jag sparar mig!

Hare bra!
XOXO / L


Första..

Jepp då har skolan börjat om (: It sucks!
Fick ändå ett hyfsat schema så jag ska väl inte klaga :) men slutar 15:30  typ varje dag å de är ju lite mer surt :) menmen

Nu har jag fått bilder av annelie sen fest! hehe riktigt roliga synd bara att man inte fastnar på bild (: men de är sånt man får ta! Hade iaf grymt kul :D


Go Emil och jag!

Taggar nästa fest :D

Just do it!

Tiden rinner verkligen bara iväg och det är ju något som man konstaterat för ett bra tag sedan men det är nästan sanslöst hur allt bara kan ändras från en sak till det andra. Lite skrämmande är det faktiskt men tyvär är de något man inte kan göra något åt utan bara något man får lära sig att leva med. Jag har iaf insett en grej eller kanske jag bara önskar att jag har gjort det, men vilket som så ska jag iaf släppa taget åtminstonde försöka för det ger inte mig något att plåga mig själv eller låta mig påverkas av vad andra tycker. Jag får helt enkelt låta tiden bestämma. Vissa grejer suger verkligen och är bara så drygt att man rent utav mår illa men man kan ju inte fastna i dem utan alltid försöka se det lilla positiva som finns.



Jag har insett att..
..vara singel är rätt behövligt och inte alltid så dumt, specielt när vissa personer är som de är.
..bekräftelser är något som alla med ett sårat hjärta uppskattar och mycket kan bli fel pga. det!
..det finns helt otroligt underbara människor som man kan kalla vänner och det bästa man har.
..livet suger inte hela tiden utan kan vara grymt jäkla underbart!
..kärlek är nog det mest komplicerade man ger sig in på i livet och något som alltid kommer att finnas kvar!
..vara sig själv är det man kommer längst på!
..man lär sig av sina misstag och att ju mer man testar ju fler erfarenheter rikare blir man.
..jag kommer aldrig kunna släppa taget! och om det är bra eller dåligt det vet jag inte.
.. jag är mig själv och det är inget som går att förändra.
....det finns så mycket mer!!!


The Dark Knight

Godmorgon inte så länge sedan jag vaknade =) blev en lång natt vid datorn igår (:
Komme hem kring 1 inatt efter Bion, Batman var riktigt bra :) helt klart värd å se, sen Heath Ledger som joker var inte dålig men läskig (: Hade iaf en trevlig kväll.
 


återkommer senare
XOXO / Liza


Så mycket som...

Det är burrigt ute, rent utav skitväder!
Jag har bara suttit å myst under filten och sett några riktigt sköna filmer :)
StepUp2.. NeverBackDown..

Och nu innan jag ska ta å hoppa in i duschen så blir det att fixa sig något att äta :) undrar vad de kan bli för smarrigt ;P hmm..

Ikväll Taggar vi Bio, De blir skeå å Batman, följ me vettja! ^^ såg batman begins igår till kl 3 på natten måttligt trött var jag.




now i'm tired of this...
 New Beginning!!!

?

Ett ända stort frågetecken?

är jag dum som gör det, blir jag sårad eller sårar jag?
jag tror att jag vet men jag vet inte..
jag vill men jag kan inte
ensam men ändå inte,
det inre syns inte på det yttre
undetiden känns det bra men efterråt är det ett ända stort ?

Ett tag sedan..

Nu är det ett tag sedan jag skrev blir inte så mycket tid vid datorn på sommaren, man jobbar å står i. nu är det äntligen sista dagen/kvällen jag jobbar grymt skönt, men då börjar ju snart skolan å de känns lite surt sista sommarlovet å det har gått hur fort som helst. Men lovet har ändå varit hyfsat bra inget direkt jag ska klaga på kanske vädret som varit en aning dåligt men när man jobbar så har det inte så stor betydelse :)

Vad som händer det vet jag inte riktigt själv, det är bara en hel del som cirkulerar i mitt huvud å jag kan inte bestämma mig för något.

Jag har nå saker jag vill skriva om men jag vet bara inte hur jag ska skriva dem, så därför får de stanna inom mig ett tag till.

XOXO / Liza

RSS 2.0