Stolt ^^

Lätt king vi är brudar ;) nu kan vi va nöjda :)
ångrar verkligen inte att ja fråga :D

haha ändå pinsamt man har gått förbi där å bara glott å sen sissta dagen de är där så frågar vi/jag om de vill spela kubb :P stackars grabbar men kul vare iaf ^^

ne sova nu..

Älskar min Patrik mest av allt! ser verkligen fram imot 10 dagar med dig nere på öland <3 Du är bäst!


<3

♥ Bara för att du helt enkelt är Bäst och betyder allt för mig! ♥

du är så grymt söt när du sover ^^ pusssssss det var helt enkelt de bästa!

Liza <3 Patrik



erika julia annelie ni är fan oxå bäst inget utan er!

Äntligen ^^

Nu är jag äntligen ledig från jobbet, nu ska jag bara njuta av de som är kvar av sommar :D

helgen var riktigt kul träffa folk och umgås :D fett nice^^

men igår var nog den bästa dagen =) en heldag med min patrik, kan de bli bättre? först en tur till a-o sen blev de havet med göran lotta å mattias :D så grymt härligt de var =)

hoppas de blir havet ikväll skulle vara hur nice som helst =) ne men nu pallar jag inte mer vill UUUUT!! :D

pusshey

En sak till..

Man slutar nästan aldrig förvånas :/, det är verkligen ingen skilnad.. shit måste man hela tiden hålla på och vara värst? eller hur erika? :O snacka om dryyyg och omogen..

glad att jag har dig! ♥

puss


suck..

Usch är grymt trött vill bara sova, inte bra att vara vaken så länge, å sen fattar jag inte alla dessa som lanar hur dum man egentligen är :/ sitter vaken plågar sig själv bara för att spela nått jäkla dataspel :S hmm..?

så grymt nice att ha varit ledig nu i helgen.. vill inte jobba nu i veckan nu vill jag ha sommarlov! (Gäääsp..)

ne nu måste jag ta och städa å sen får jag se om de blir att rida lr kanske sova, vi får väll se..

puss! ♥

aha..

nu vet jag en sak lista ut den ;)..

blir faktiskt lite små irri på en sak.. meeen

de känns mkt bättre nu iaf.. hoppas de inte händer nån fler gång!

men nu ska ja sluta hecka här på bloggen ;P hehe

puss på dig <3 patrik


...

Jag å mina superbra rubriker, de är alltid drygt att komma på någon..

Idag har man varit ledig, så jäkla underbart, nog för att torsdagen var rätt rolig fast det även var min värsta dag på jobbet.. det är ganska typiskt..

Öppnar på Fru J själv på torsdag morron, tänkte de här blir nog inte så farligt.. men jo tjena! man ser på folk när de kommer in i butiken å vill ha snittblommor å man tänker (oh shit fan fan jag vet inte hur man gör, snälla snälla säg att ni inte ska ha snittblommor..) jo men visst är de klart första kunden som kom in skulle ha en ros, vilket inte var så farligt men ändå sen kommer en kvinna in å vill ha två buketter för 250:- :O (shit) jag säger att de ska åka till robban å de gör de. Sen kommer de in en man som går raka vägen till snittkylen, (fan) han ville ha lila blommor å av samma sort så de var ju chill, sen kommer en kvinna till å vill ha en bukett :/ jag säger att ja inte kan men hon tycker jag ska göra en ändå, samtidigt var en annan kvinna inne samtidigt i affären, men så jag gjorde en bukett och hon blev typ ändå nöjd (haha fast de såg förjävligt ut enligt mig, men de sa ja inte), sen såg den andra kvinnan den buketten och då ville hon ha en likadan :O hmm tänkte jag å gjorde något konstigt där igen, men hon blev iaf nöjd, sen kommer helen och hon känner man juh :O jag säger att hon kan vänta för då kommer karin å kan göra en bukett, nej säger hon :O (jag döör) så jag plockar ihop några blommor å gör något där :) den belv ändå bra men fy fan vilken förmiddag de var å allt detta hände typ på 1,5 timma som tur var kom karin tbx från robban å ja kunde äntligen andas ut, sen gjorde jag en blomma till mamma å for på royal å jobbade där.. när dagen var slut fick man höra att en kom till och med tillbaka å bad om att få en likadan bukett som hon köpt tidigare för att den var så fin :) lite glad jag blev då :D..

egentligen ganska ovärt :) men va gör man inte om man inte kan sova och har tråkigt,

ne ska nog skaffa en ny blogg så folk inte vet vad jag heter å kan läsa den ;) man skriver iofs ändå bara ovärda saker..

hmm saker som man vill skriva men inte kan skrivas får denna mening stå för!!!

ne nu blire nog att sova godnatt!
irri

ibland..

undar jag om jag oroar mig allt för mkt? men är det konstigt..?
fast jag så gärna vill låta bli att vara det så går de inte :( suck, this realy sucks.. vill verkligen att det ska funka ♥

jag vet inte om du är fullt ärlig, önska att jag kunde tro de..

men 12 dagar är inte länge sedan!!


jag är verkligen en plåga, ska försöka sluta med de här nu :(, åå förlåt..

Du betyder allt för mig! ♥ hoppas du vet det!

tack erika julia å annelie för att ni finns, va skulle jag göra utan er!

Tomt?

Jag tror nästan de ekar i mitt huvud just nu, ingen aning vad man ska skriva.. ne här sittar man i sängen trött och ensam å inget sug efter att sova finns det heller. väntar? jao väntar på något helt meningslöst :S, men

tiden jag inte skrivit i min älskade blogg är tiden då jag har fullt upp med annat och när jag är så duktigt och jobbar, jepp ni hörde rätt jag jobbar faktiskt ^^ stolt fast fy fan så booooring :) men imorn är jag ledig och då blire stan med brudarna Fett nice! :)

urdrag från veckan..
är att ikväll spenderade jag tiden till att se på folkrace :) kanske inte min grej men de var ändå helt okej. Jag har jobbat nästan hela veckan och + jag fick sälja en cykel för 5000:- de var inte dåligt ;P. Igår kväll spenderade jag natten med min sötnos var helt underbar fast vi somnade sent men det vare lätt värt, tredje gången gilt? lr va säger man ♥. Haha en annan sak är att jag diggar julias moppekörning :P. En sämre sak är att i detta kanonväder som har varit har det varit bastu på mitt rum man steker när man vaknar, not good..

ne men sova nurå? haha jag gjorde de bara för min datanörds skull :P om han nu ids läsa detta :D, puss och godnatt alla kära bloggare!

Peppa Hea i helgen... maybe

RSS 2.0